w77 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Prosim o radu odešli mi repráky zadní nevim jaké koupit k tomuhle rádiu SONY CDX-GT200S vůbec tomu nerozumim dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ...pokud chceš jen koaxiály tak třeba...Crunch GRP52CX za 1090,- nebo Helix Dark Blue 5.1 za stejnou cenu...případně mě kontaktuj na ICQ 490-235-267 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ...pokud chceš jen koaxiály tak třeba...Crunch GRP52CX za 1090,- nebo Helix Dark Blue 5.1 za stejnou cenu...případně mě kontaktuj na ICQ 490-235-267 ICQ momentálně nemám jenom mi řekni co jsou koaxiály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ...to jsou reproduktory u kterých je výškový reproduktor integrovaný v ose středobasového reproduktoru.Orig. repro co tam máš jsou pouze širokopásmové tzv. "dualcone" Další variantou jsou komponentní reproduktory a ty mají výškový reproduktor samostatně, který se dá umístnit podle potřeby a nasměrovat tak přesně na posluchače což zlepší i lokalizaci vysokých kmitočtů a tím i lepší hudební poslech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Dík za vysvětlení jsem trochu chytřejší asi si tam dám ty Crunche sedli mi do oka a cena je špic senkjů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.