wolfmen Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Viete mi niekto poradit kde sa nachádza relatko na smerovky najlepšie obrazok aj dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Viete mi niekto poradit kde sa nachádza relatko na smerovky najlepšie obrazok aj dakujem cyklovac smerovych svetiel je v spinaci vystraznych svetiel na palubovke (cervene tlacitko s trojuholnikmi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfmen Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 cyklovac smerovych svetiel je v spinaci vystraznych svetiel na palubovke (cervene tlacitko s trojuholnikmi) Takže trochu zložitejšie rozoberanie (( Je tam niaky večši diel na rozobratie či len niake uchitky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Takže trochu zložitejšie rozoberanie (( Je tam niaky večši diel na rozobratie či len niake uchitky ?? Jen vyndáš ty výdech a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfmen Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Jen vyndáš ty výdech a je to JJ dik bo potrebujem to prečistit bo pri zamykani a odomykani auta mi ostane vyset smerovka a nevypne sa musim furt stukat aby sa vypla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.