Publikováno Duben 27, 200817 r Viete mi niekto poradit kde sa nachádza relatko na smerovky najlepšie obrazok aj dakujem
Duben 27, 200817 r Viete mi niekto poradit kde sa nachádza relatko na smerovky najlepšie obrazok aj dakujem cyklovac smerovych svetiel je v spinaci vystraznych svetiel na palubovke (cervene tlacitko s trojuholnikmi)
Duben 27, 200817 r Autor cyklovac smerovych svetiel je v spinaci vystraznych svetiel na palubovke (cervene tlacitko s trojuholnikmi) Takže trochu zložitejšie rozoberanie (( Je tam niaky večši diel na rozobratie či len niake uchitky ??
Duben 27, 200817 r Takže trochu zložitejšie rozoberanie (( Je tam niaky večši diel na rozobratie či len niake uchitky ?? Jen vyndáš ty výdech a je to
Duben 27, 200817 r Autor Jen vyndáš ty výdech a je to JJ dik bo potrebujem to prečistit bo pri zamykani a odomykani auta mi ostane vyset smerovka a nevypne sa musim furt stukat aby sa vypla .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.