Tuning sraz Vysoké Mýto 16. - 17. 5. - Stránka 2 - Oficiální srazy a akce - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Tuning sraz Vysoké Mýto 16. - 17. 5.

Doporučené příspěvky

jj právě, to je nejlepší, no snad to stihneš a pojedeš, nejlíp i s Márou, tak se ho poptej a ukecej ;) Přidal bych se k vám v těch SY a pak bysme jeli spolu do Liťáku, ten znám dobře, takže buď by sme se přidali ke zbytku nahoře u pumpy, nebo dole u světelný u Lídlu, to už je jedno a pak všichni hůra směr VM :) Zní to suprově, tak snám nám to všem vyjde ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dejvi 99 odkud přivalíš?? Já mám sraz s Dannysem v Litomylši na benzince Eurooil. Je to hned po pravé starně ja kse přijede do Litomyšle od Brna. Pokud se k nám ještě někdo připojí bude to jednině dobře. Pak bych dal sraz jak psal Lugo ve Vysokém Mýtě u Lídlu. Je tam velkej parking a málo aut. Pak společně všichni vyrazit směr párty. Jinak musíme to píchnout vedle sebe. Jinak to nevidím.

Odkaz ke komentáři

Jirka RS napsal:
Takže Dejvii 2ks RS pak já a Dannys to sou další 2ks RS. tak na to jsem zvědav. Před rokem jsem tam byl sám. Se těším jak malej kluk tak snad nám to vyjde klucíí.

Jako NORS Fabie nepočítate nebo co? Jak kdyby snad byly NORS něco mííň :aggressive::D

Odkaz ke komentáři

For Jirka RS: Dobře, dojel bych taky na tu stanici Eurooil a pokud to tady pan Lugo stihne, tak i s ním ;) Jen pak musíme ještě kromě počasí dohodnout hodinu :) Tak kolem 10:00 - 11:00 si myslím, že by to bylo OK, pač né každej to má kousek, tak ať nemusej vstávat zase ráno v nějakou nelidskou hodinu :) Já to mám do Mejta tak 60km, což ještě jde.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě i NORS jsou vítání. Fábie jako fábie. Hele my sme s Dannysem plánovali srazík kolem 11h u čerpací stancie Eurooil v Litomyšli. Čím víc tím líp. Takže pak se dohodnem přesnějc kolik se nás sejde. Aby sme někomu neujeli. Já to snad do té 11h. stihnu. A pokud ne tak mě budete držet fleka. Ale měl bych to na 95% stihnout.

Odkaz ke komentáři

Lugo tu tvoji NORS stejně budou všichni brát jako RS. Takže to máš jedno :palec2::palec2::palec2: Jinak hele po Litomyšli sem párkrát viděl jet žlutou fábku která t oměla dokonale předělaný na RS ale když jela kolem mě tak sem se divil že v tom nerachotí Pumpe-Duse :):) Nebyl si to náhodou ty?? V poslední době sem jí vůbec neviděl.

Odkaz ke komentáři

Kluci a na mne ste zapomeli ????Ne delam si srandu :)

Samozrejme pokud vyjde cas a pocasi,nechci si spinit podbehy ;) tak me tam taky cekejte se Supikem.... :)

Byl sem loni a supr...sprinty byli jen 200m coz ale nechapu je tam dost mista na 400m pry letos bude 400m a jak rikaji vsichni organizatori VM udalo velky pokrok co se tyce kvality srazu proto i to TC :)

Odkaz ke komentáři

Já se tam taky v pátek zastavím abych měl už lístek na sobotu. Já bych jel dřív ale prostě dřív t oasik nestihnu. To uvidím až v sobotu ráno. Prostě já pak v pátek večer sem hodím time v kolik bude srázek v Litomyšli na pumpě a kdo přijede přijede a kdo nepřijede tak nepřijede a sejdeme se na fleku. Chtělo by to ale někoho kdo tam bude první tak aby zabral pořádnej plac

Odkaz ke komentáři

Jirka RS napsal:
Já se tam taky v pátek zastavím abych měl už lístek na sobotu. Já bych jel dřív ale prostě dřív t oasik nestihnu. To uvidím až v sobotu ráno. Prostě já pak v pátek večer sem hodím time v kolik bude srázek v Litomyšli na pumpě a kdo přijede přijede a kdo nepřijede tak nepřijede a sejdeme se na fleku. Chtělo by to ale někoho kdo tam bude první tak aby zabral pořádnej plac

No tak to tam v pátek můžeme jet spolu se podívat.Když by jsi byl pro. Někde bychom se mohli sejít a omrknout to tam.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...