Přejít na obsah

Tuning sraz Vysoké Mýto 16. - 17. 5.

Doporučené příspěvky

To je fakt, já tam minule prijel kolem jedny, mam takovej pocit, ale protoze to vypadalo na bourku (kterou jsem pak stejne vychytal) odjizdel jsem odtam kolem treti a krasne jsem si stihl vsechno prohlidnout a nafotit :) Takže letos bych byl pro, se někde kolem těch 11:00 sejít a frčet do VM, to bude akorát :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho ;)

No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

Odkaz ke komentáři

Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-)

"Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."

Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme :D ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- ;)

Odkaz ke komentáři

No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

No to tempo jako do Příbrami asi né povezem totiž sebou asi malýho špunta takže výletní jízda Kubíku :kuk:

PS: podle programu by to chtělo být už v 10hod v arealu (registrace na sprinty do 10:30) začátek Cupu v 10hod. :)

Editováno: , autor: Dejvi99
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...