Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je fakt, já tam minule prijel kolem jedny, mam takovej pocit, ale protoze to vypadalo na bourku (kterou jsem pak stejne vychytal) odjizdel jsem odtam kolem treti a krasne jsem si stihl vsechno prohlidnout a nafotit :) Takže letos bych byl pro, se někde kolem těch 11:00 sejít a frčet do VM, to bude akorát :)

Vloženo

Ne já FRS brtránek ORS I :prc: Takže nafták a benzínák, no chtělo by o v PA domyslet čas kdy tam ale dneska s mi rozblikali kontrolky tak nevím aby jsme nejeli jedním jinak bych dal rozumný čas a mohlo by to klapnout lol

Vloženo
Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat.

Samozřejmě, za to měkký I se omlouvám !!!!! :feve:

Vloženo
No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho ;)

No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

Vloženo
Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-)

"Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."

Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme :D ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- ;)

Vloženo (editace)
No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

No to tempo jako do Příbrami asi né povezem totiž sebou asi malýho špunta takže výletní jízda Kubíku :kuk:

PS: podle programu by to chtělo být už v 10hod v arealu (registrace na sprinty do 10:30) začátek Cupu v 10hod. :)

Editováno: , autor: Dejvi99

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...