Alf Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jojo hodne velka parada !!! Skoda, ze fandeni u nas neni jako v anglii, ale treba se k tomu take jednou dopracujem Ted je to u nas obcas jako tam pred 30ti lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Spaaarta Praha, Spaaarta Praha, Spaaarta Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Spaaarta Praha, Spaaarta Praha, Spaaarta Praha Jezis jen to ne !! To co predvadeji na hristi je tragedie, a kdyz si pak clovek veme, ze maj rozpocet, ze si muzou koupit kterehokoliv hrace z ceskeho klubu a kazdej tam pochopitelne chce, tak kdyz pak vidim co hrajou tak je mi zle !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jaká tragedie? Podívej se třeba jen na gólovou statistiku Že se ti jejich hra nelíbí a nefandíš jim za to já nemůžu, já bych zase nemoh fandit Baníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jaká tragedie? Podívej se třeba jen na gólovou statistiku Že se ti jejich hra nelíbí a nefandíš jim za to já nemůžu, já bych zase nemoh fandit Baníku... Ja nefandim ani Baniku ani Sparte to jen na uvod. Golova statistika ? Tim myslis co ? 6 remiz z toho tri krat 0:0 a 7 vyher o jeden gol ? Jako sorry, ale na to co maj za hrace a jakej maj rozpocet to je proste tragedie a hlavne neda se na to koukat, proste hruza. Vsak jakakoliv evropska soutez mluvi o kvalite jeji kvalite, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. Jojo naprosto s Tebou souhlasim a nechtel sem Ti tim kazit tema, jen sem musel reagovat na tu spartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. Máš pravdu fanoušci s Ostravy nemají konkurenci ve fandění jsou nej a stojí to za to tam chodit kdyby to tak bylo všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Já bral celou sezonu, ale nebudem tady dělat OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 tak tak,na banik se da chodi,ale jen do brna nebo na brno pisu zamerne na banik jako klub protoze na ty jeho nej polsky fanousky bych nejel ani nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo jo ty žluté čepičky jen ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) BANIK PI..!!!! Sparta BU..... parta Jinak to berte jako ironii . Editováno: 8. Květen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd... ..zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... Editováno: 8. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd.....zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... Njn a kdyz pak vidis nejake vylizlo co tam beha po travniku jako je Repka tak ten tem na tech tribunach jde vazne prikladem Proste zakazat mu hrat hotovo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jezis jen to ne !! To co predvadeji na hristi je tragedie, a kdyz si pak clovek veme, ze maj rozpocet, ze si muzou koupit kterehokoliv hrace z ceskeho klubu a kazdej tam pochopitelne chce, tak kdyz pak vidim co hrajou tak je mi zle !!! Tak tos napsal Michale trefně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak tos napsal Michale trefně. Jop, nebylo to mysleno jako zaminka pro FLAME, ale jako realita a skutecnost. Divat se na to vazne neda a ze vyhravaj ligu to by mela byt samozrejmost. Pak kdyz se podivaj do evropy, je to ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Dnes zase ukázal BANÍČEK JAK SE HRAJE FOTBAL a jediné co mně naštvalo bylo to jejich trapné smrt baníku při té minutě ticha za fanouška hrajou si na inteligenty slavní fanoušci sparty a jsou to pro mně obyčejní tupci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Dnes zase ukázal BANÍČEK JAK SE HRAJE FOTBAL a jediné co mně naštvalo bylo to jejich trapné smrt baníku při té minutě ticha za fanouška hrajou si na inteligenty slavní fanoušci sparty a jsou to pro mně obyčejní tupci Jojo idioti ... a opet hra Sparty .... tragedie ... naprosto smesnej vykon ... sem zvedavej co nam k tomu povi ten chytrak co se tu Sparty zastaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Jojo idioti ... a opet hra Sparty .... tragedie ... naprosto smesnej vykon ... sem zvedavej co nam k tomu povi ten chytrak co se tu Sparty zastaval. myslím že nic raději nebude psát protože dnes to viděl a slyšel ty ubožáky s Hlavního města,dělají ze sebe inteligenty a jsou to ubožáci kteří nemají ani trochu úcty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 hra byla treba spatna,ale tak moc jsem jim fandil aby vyrovnali,ach jo,remiza by byla paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 hra byla treba spatna,ale tak moc jsem jim fandil aby vyrovnali,ach jo,remiza by byla paradni Remizu si nezaslouzili a proto je dobre, ze to dopadlo jak to dopadlo. Nakonec mozna vecne druzi budou zase jednou prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 A dopadlo to tak Sparta to zas pos.... Tak kdepak je ten hrdina co nam to tu vykladal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 pohár UEFA je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Moc pekny !!! Gratz !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.