Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Spaaarta Praha, Spaaarta Praha, Spaaarta Praha

Jezis jen to ne !! To co predvadeji na hristi je tragedie, a kdyz si pak clovek veme, ze maj rozpocet, ze si muzou koupit kterehokoliv hrace z ceskeho klubu a kazdej tam pochopitelne chce, tak kdyz pak vidim co hrajou tak je mi zle !!!

Vloženo

Jaká tragedie? Podívej se třeba jen na gólovou statistiku ;) Že se ti jejich hra nelíbí a nefandíš jim za to já nemůžu, já bych zase nemoh fandit Baníku...

Vloženo
Jaká tragedie? Podívej se třeba jen na gólovou statistiku ;) Že se ti jejich hra nelíbí a nefandíš jim za to já nemůžu, já bych zase nemoh fandit Baníku...

Ja nefandim ani Baniku ani Sparte to jen na uvod. Golova statistika ? Tim myslis co ?

6 remiz z toho tri krat 0:0 a 7 vyher o jeden gol ? Jako sorry, ale na to co maj za hrace a jakej maj rozpocet to je proste tragedie a hlavne neda se na to koukat, proste hruza. Vsak jakakoliv evropska soutez mluvi o kvalite jeji kvalite, bohuzel.

Vloženo

Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. -_-

Vloženo
Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. -_-

Jojo naprosto s Tebou souhlasim a nechtel sem Ti tim kazit tema, jen sem musel reagovat na tu spartu.

Vloženo

Máš pravdu fanoušci s Ostravy nemají konkurenci ve fandění jsou nej a stojí to za to tam chodit lollol kdyby to tak bylo všude ;)

Vloženo (editace)

Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd...

..zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... fuck

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd...

..zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... fuck

Njn a kdyz pak vidis nejake vylizlo co tam beha po travniku jako je Repka tak ten tem na tech tribunach jde vazne prikladem ;) Proste zakazat mu hrat hotovo !

Vloženo
Jezis jen to ne !! To co predvadeji na hristi je tragedie, a kdyz si pak clovek veme, ze maj rozpocet, ze si muzou koupit kterehokoliv hrace z ceskeho klubu a kazdej tam pochopitelne chce, tak kdyz pak vidim co hrajou tak je mi zle !!!

Tak tos napsal Michale trefně. :palec2:

Vloženo
Tak tos napsal Michale trefně. :palec2:

Jop, nebylo to mysleno jako zaminka pro FLAME, ale jako realita a skutecnost. Divat se na to vazne neda a ze vyhravaj ligu to by mela byt samozrejmost. Pak kdyz se podivaj do evropy, je to ostuda :(

Vloženo

Dnes zase ukázal BANÍČEK JAK SE HRAJE FOTBAL :p a jediné co mně naštvalo bylo to jejich trapné smrt baníku při té minutě ticha za fanouška :aggressive: hrajou si na inteligenty slavní fanoušci sparty a jsou to pro mně obyčejní tupci :aggressive::aggressive:

Vloženo
Dnes zase ukázal BANÍČEK JAK SE HRAJE FOTBAL :p a jediné co mně naštvalo bylo to jejich trapné smrt baníku při té minutě ticha za fanouška :aggressive: hrajou si na inteligenty slavní fanoušci sparty a jsou to pro mně obyčejní tupci :aggressive::aggressive:

Jojo idioti ... a opet hra Sparty .... tragedie ... naprosto smesnej vykon ... sem zvedavej co nam k tomu povi ten chytrak co se tu Sparty zastaval.

Vloženo
Jojo idioti ... a opet hra Sparty .... tragedie ... naprosto smesnej vykon ... sem zvedavej co nam k tomu povi ten chytrak co se tu Sparty zastaval.

myslím že nic raději nebude psát protože dnes to viděl a slyšel ty ubožáky s Hlavního města,dělají ze sebe inteligenty a jsou to ubožáci kteří nemají ani trochu úcty. :aggressive::aggressive::aggressive:

Vloženo
hra byla treba spatna,ale tak moc jsem jim fandil aby vyrovnali,ach jo,remiza by byla paradni

Remizu si nezaslouzili a proto je dobre, ze to dopadlo jak to dopadlo. Nakonec mozna vecne druzi budou zase jednou prvni ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...