Květen 22, 200817 r A dopadlo to tak Sparta to zas pos.... Tak kdepak je ten hrdina co nam to tu vykladal ? Zřejmě máš na mysli mě, nějaký chytráky a hrdiny si nech na doma, rozhodně nemám tolik času jako ty, abych tady vysedával každej den a všechno prohlížel Řepka možná vocas je, ale to co předváděl ten zmrd bylo jednoznačně na žlutou... Poslední dva zápasy opravdu za moc nestály (to mám z doslechu, protože jsem je bohužel ani neviděl), ale když je ten Baník tak skvělej tak proč není před Spartou nebo ještě lépe proč není první? Proč chytráku... EDIT: ještě takovej dodatek, kde hrál dříve Řepka, ano byl to slavnej Baník kde ho to zřejmě naučili... Upraveno Květen 22, 200817 r od one-z
Květen 22, 200817 r Jezis kdyby mel jakejkoliv jinej klub finance jako ma sparta tak je pred ni ... to co predvadej je naprosta traparna a snad nejubozejsi fotbal co sem v nasi lize letosni sezonu videl. To i kdyz hral Most - Bohemka tak to byla parada oproti sparte s nej rozpoctem v lize.
Květen 22, 200817 r Já jsem rád, že náš Baníček bude hrát UEFA. Myslím, že příští fotbalovou sezonu půjdou lístky na dračku
Květen 23, 200817 r Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. Svého času mělo ( a snad bude zase mít ) NEJ fanoušky BRNO !!!! to mu Baník nesahá ani po kotníky !!!!! Když se hrávalo za Lužánkama ( opět se opakuju a zase hrát snad někdy bude ), tak tam chodilo na fotbal běžně cca 30 tis. ( na "nějaké" Budějky ) a když dojela Sparta, Baník apod. bylo tam 40 tis. !!!!! a to byla teprve atmosféra...samozřejmě čo bolo, to bolo....teď má asi nej fandy Baník no, hlavně co do počtu a atmosféry...nepočítám primitivy...
Květen 23, 200817 r Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd.....zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... A nejhorší je, že většina policajtů tam byla z volna ( kdo zná zákon o služebním poměru, tak to maj do 150ti hodin ) !!!!!!!!!!!
Říjen 6, 200816 r Beru fandění jako fandení v rámci mezí. Ale to co předvádějí ty vymaštěnci rádobydrsné ultras sparta a páni Baník PYČO, to je opravdu ostuda českého fotbalu. Vychlastaný idioti to jsou.
Listopad 13, 200816 r banicek nejlepsi u nas proste to nezaprete :-D Fotbal ktery ted predvadi je krasny a Ruda je tez nejlepsi :-D jen do toho a smeteme i tu Slavii...Jo a koukal sem ze tu je debata i o Sparte : : : K te se nebudu vyjadrovat...nechapu jak nekdo muze byt spartan...bych se za to stydel i v posteli :-D
Listopad 13, 200816 r Banik ted hraje good fotbal, ale stejne tak Slavie. EDIT : A sparta hraje howno uz pekne dlouho ... staci se podivat do historie tohohle tematu Upraveno Listopad 13, 200816 r od MichalF
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.