one-z Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) A dopadlo to tak Sparta to zas pos.... Tak kdepak je ten hrdina co nam to tu vykladal ? Zřejmě máš na mysli mě, nějaký chytráky a hrdiny si nech na doma, rozhodně nemám tolik času jako ty, abych tady vysedával každej den a všechno prohlížel Řepka možná vocas je, ale to co předváděl ten zmrd bylo jednoznačně na žlutou... Poslední dva zápasy opravdu za moc nestály (to mám z doslechu, protože jsem je bohužel ani neviděl), ale když je ten Baník tak skvělej tak proč není před Spartou nebo ještě lépe proč není první? Proč chytráku... EDIT: ještě takovej dodatek, kde hrál dříve Řepka, ano byl to slavnej Baník kde ho to zřejmě naučili... Editováno: 22. Květen 2008, autor: one-z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jezis kdyby mel jakejkoliv jinej klub finance jako ma sparta tak je pred ni ... to co predvadej je naprosta traparna a snad nejubozejsi fotbal co sem v nasi lize letosni sezonu videl. To i kdyz hral Most - Bohemka tak to byla parada oproti sparte s nej rozpoctem v lize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Já jsem rád, že náš Baníček bude hrát UEFA. Myslím, že příští fotbalovou sezonu půjdou lístky na dračku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Hele finance jsou důležitý, ale není to vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nešlo mi o to tady rozpoutat debatu o to kdo je lepší ale jak se má fandit, a myslím že Baník má nejlepší atmosféru na stadionu. Svého času mělo ( a snad bude zase mít ) NEJ fanoušky BRNO !!!! to mu Baník nesahá ani po kotníky !!!!! Když se hrávalo za Lužánkama ( opět se opakuju a zase hrát snad někdy bude ), tak tam chodilo na fotbal běžně cca 30 tis. ( na "nějaké" Budějky ) a když dojela Sparta, Baník apod. bylo tam 40 tis. !!!!! a to byla teprve atmosféra...samozřejmě čo bolo, to bolo....teď má asi nej fandy Baník no, hlavně co do počtu a atmosféry...nepočítám primitivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kuli takovejm curakum na stadionech tam sou policajti za nase dane... misto aby byly v ulicich kde se krade atd.....zadny policajty bych tam nezval, at se pozabijej a bude klid... A nejhorší je, že většina policajtů tam byla z volna ( kdo zná zákon o služebním poměru, tak to maj do 150ti hodin ) !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak abych to trosku ozivil Sparta se dnes zase predvedla ... no ne jen dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Beru fandění jako fandení v rámci mezí. Ale to co předvádějí ty vymaštěnci rádobydrsné ultras sparta a páni Baník PYČO, to je opravdu ostuda českého fotbalu. Vychlastaný idioti to jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vildaa Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 banicek nejlepsi u nas proste to nezaprete :-D Fotbal ktery ted predvadi je krasny a Ruda je tez nejlepsi :-D jen do toho a smeteme i tu Slavii...Jo a koukal sem ze tu je debata i o Sparte : : : K te se nebudu vyjadrovat...nechapu jak nekdo muze byt spartan...bych se za to stydel i v posteli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Banik ted hraje good fotbal, ale stejne tak Slavie. EDIT : A sparta hraje howno uz pekne dlouho ... staci se podivat do historie tohohle tematu Editováno: 13. Listopad 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.