Amos Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím Octaviani uvažuju o koupi tohoto výrobku: http://www.milotec.net/listy-predni-masky-...t-s-octavia.htm od MILOTECU na Octu 1,6 98 Nejsou s tímto zbožím nějaké problémy,olupování lepení atd..Nerad bych vyhodil peníze oknem.Chtěl bych trochu změnit předek a toto se mě zdá zajímavé.Díky Všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 mám celochromovou přední masku, ale už tam byla, auto je první faceslift tak nevím jsetli to tam dávali od výroby nebo co, možná je to práce předchozího majitele, ale nemám s tím žádný problém a je to celkem pěkná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Mame doma fabku a ma to take a moc pekny Editováno: 2. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Lišty ná hodně mých kamarádů. A úplně bez problémů. Akorát je prý celkem drbačka s tím lepením. Ale jak troku zašetřím penízky tak o lišt půjdu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Mame doma fabku a ma to take a moc pekny Vypadá to nádherně na tý Fábce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Vypadá to nádherně na tý Fábce Diky - jo clovicku taky bych to rad na sve octe, ale tech korunek - asi koupim stribrnou pasku a ...... neto bych neudelal to je prasarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Diky - jo clovicku taky bych to rad na sve octe, ale tech korunek - asi koupim stribrnou pasku a ...... neto bych neudelal to je prasarna Měl jsem to taky po původním majiteli,ale byla už zničená tak jsem ji sundal a nalepil znovu a vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Tak jsem jí objednal uvidíme jak to bude vypadat po nalepení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Vazne si s tim dej zalezet, neodflakni to, vrati se ti to. poradne ocistit vse, jak masku, tak nerezy technickym benzinem, naleptat dodavanym leptadlem a radne maznout lepidlem, nevim co k tomu davaji dnes, ja u toho mel ten Milotecovej beta....neco. Pekne se to macke na masku a doporucuji pevne kolicky na pradlo, pekne v horni casti a dolni casti . Takovych 6 hodin nejet, kdyz jet tak ne rychle. Mam to cca 3,ř roku, neupadl jediny, jen jsem asi 2 dolepoval silikonem... Kamos to delal po me, naflakal to tam a uz to tam cca rok a pul nema... Proste to popadalo... Jinak vim, ze pri bouracce na predek to nevydrzi, takze to neni moc kvalitni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Měl bych otázečku trošku mimo téma,ty mračítka na fotu jsou od koho a máš je nalepený nebo nacvaklý?Vypadají skvěle prostě se tam hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Stejny vyrobce jako listy na masku, http://www.milotec.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.