Publikováno Květen 2, 200817 r Zdravím Octaviani uvažuju o koupi tohoto výrobku: http://www.milotec.net/listy-predni-masky-...t-s-octavia.htm od MILOTECU na Octu 1,6 98 Nejsou s tímto zbožím nějaké problémy,olupování lepení atd..Nerad bych vyhodil peníze oknem.Chtěl bych trochu změnit předek a toto se mě zdá zajímavé.Díky Všem
Květen 2, 200817 r mám celochromovou přední masku, ale už tam byla, auto je první faceslift tak nevím jsetli to tam dávali od výroby nebo co, možná je to práce předchozího majitele, ale nemám s tím žádný problém a je to celkem pěkná záležitost.
Květen 2, 200817 r Lišty ná hodně mých kamarádů. A úplně bez problémů. Akorát je prý celkem drbačka s tím lepením. Ale jak troku zašetřím penízky tak o lišt půjdu taky.
Květen 2, 200817 r Vypadá to nádherně na tý Fábce Diky - jo clovicku taky bych to rad na sve octe, ale tech korunek - asi koupim stribrnou pasku a ...... neto bych neudelal to je prasarna
Květen 3, 200817 r Diky - jo clovicku taky bych to rad na sve octe, ale tech korunek - asi koupim stribrnou pasku a ...... neto bych neudelal to je prasarna Měl jsem to taky po původním majiteli,ale byla už zničená tak jsem ji sundal a nalepil znovu a vypadá
Květen 7, 200817 r Vazne si s tim dej zalezet, neodflakni to, vrati se ti to. poradne ocistit vse, jak masku, tak nerezy technickym benzinem, naleptat dodavanym leptadlem a radne maznout lepidlem, nevim co k tomu davaji dnes, ja u toho mel ten Milotecovej beta....neco. Pekne se to macke na masku a doporucuji pevne kolicky na pradlo, pekne v horni casti a dolni casti . Takovych 6 hodin nejet, kdyz jet tak ne rychle. Mam to cca 3,ř roku, neupadl jediny, jen jsem asi 2 dolepoval silikonem... Kamos to delal po me, naflakal to tam a uz to tam cca rok a pul nema... Proste to popadalo... Jinak vim, ze pri bouracce na predek to nevydrzi, takze to neni moc kvalitni :D
Květen 12, 200817 r Autor Měl bych otázečku trošku mimo téma,ty mračítka na fotu jsou od koho a máš je nalepený nebo nacvaklý?Vypadají skvěle prostě se tam hodí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.