cosby Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Vyzkoušel jsem posed v Nex Superb.Nelíbí se mi výplně dveří,volat takový nemastný,dotykovka Super-ukazuje parkováky komplet-tedy i v předu,nastavení teploty na climatroniku.U kufru se už psalo dost-prostě bez chyby.No jinak jelikož jezdím s new Passatem tak nic moc změny. Co mě dost překvapilo byly Hyundai i30 combi,Kia Ceed combi,Kia Carrens.Seděl jsem v tom a byl jsem překvapen-hlavně u Kie.Příjemný posed-pohodlný,krásné řazení,bouchal jsem do všech plastů,kvidlal s nimi a kupodivu žádné vrzání,pazvuky a nic podobného.Myslím si-a to nejsem zastánce korejců,že tedy udělali dost krok kupředu.Ale třebas i30 combi s 2,0 CRDi s dost dobré výbavě 580,ve Full nějak 610,co se mi zdá dost,ale bohužel musím říct,že se mi zdá o dost lepší než new Fabie. Pěkná byla dodávka od Hyundaye-označení nevím,ale za 5 místnou,2,0 CRDi 485000 bez daně celkem jde a myslím,že i designově se jim povedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Krasavice inteligentní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.