vittorio Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 a proc jezdite s tema vecma v bahne? este bych si uspinil zanovni holinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a proc jezdite s tema vecma v bahne? este bych si uspinil zanovni holinky aby ses vyblbnul a měl co mejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Dynamická ukazka AČR je fakt moc pěkná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Oficiální plakát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak jsem zvedav jake se vyvrbi pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak sem myslel,že nejedu,ale jedu. Od pondělka až do neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 co tam budes delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Doufám že nic. Jedu tam tahačem s podvalníkema vezu tam mostní tank. Jinak pak na dílně jako MOUR,taže doufám,že se neušpiním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 jo,tak....takze budes jako "ucinkujici" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Účinkující přímo ne e. Spíš člověk v pozadí - mehánik na zavolání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 v zakulisi bude mozna exkurze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak ja jsem tam teda byl.Akce super,libilo se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Viděl jsem na novinkách.cz video, muselo to být super. Jestli máš víc fotek, dej je sem, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jeste neco mam,ale jen z mobilu a pak mi kleka baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Techniky bylo dost.....a hlavne te Ruske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Taky přidám pár fotek,počasí vyšlo,klobásek bylo taky dost a techniky možná o trochu míň než loni,ale jinak super podívaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Vyfotil jsi AM-50 z mojí bývalé roty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 co je to AM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 T-813 s mostem na zádech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Taky přidám pár fotek,počasí vyšlo,klobásek bylo taky dost a techniky možná o trochu míň než loni,ale jinak super podívaná. A tady MO-2000 Veronika -člun a pojízdné pracoviště pro zpracování dřeva - kontejner na T-815-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 v zakulisi bude mozna exkurze Tak ja jsem tam teda byl.Akce super,libilo se mi to. A nestavíš se. Exkurze by byla možná určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Nestavim,nebylo jak se s tebou spojit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 výmluvy. V době mobilních telefonů? sis mě měl necht vyvolat. Byl sem furt na přímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Dokument o teto akci bude v pondeli 28.7. na CT 2 v 16.45,reprizan 31.7. na CT 2 v 14.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Abych si to někam napsal nebo to zapomenu Díky za avízo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.