Přejít na obsah

Koupit ci ne

Ondřej Pecina

Doporučené příspěvky

... a že by nová řadička :feve:foto - dal bych si pozor na kilometry, jestli to nemá servisku, tak je to skoro na 100% stočený - počítat tak stovku navíc... jinak vypadá pěkně...

Ono podle fotek je tezky neco soudit.a radicku uz vubec, preci jen si ji urcite ONDRO zajed omrknout pokud ms vazny zajem pak budes o neco moudrejsi ;) .,,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono podle fotek je tezky neco soudit.a radicku uz vubec, preci jen si ji urcite ONDRO zajed omrknout pokud ms vazny zajem pak budes o neco moudrejsi ;) .,,

kdyz jsem s nim mluvil tak rikal ze je cena 125 000 s DPH ze to byl preklep...

Jinak majitel je to treti rikal ze to nestacel servisku to nema...

Slo by nejak zjistit kolik to ma najeto.. ? opravdu...

Odkaz ke komentáři

No my než kupoali novou Fábču, tak jsem taky jezdil po bazarech a hledal ojetou Octu nebo Golfa IV a právě v Sorenu v České Třebové, jak jsi tady dával ten druhej link, měli takhle na obrázku jednoho fakt pěknýho. Letěl jsem se na něj podívat a ouha. Na přední kapotě byly rezavý tečky, nevím z čeho, hrany dveří obouchaný a celkově docela tragédie, km 100% stáhnutý, ten interiér měl o dost víc zažito, než udávali km...a co jsem se právě v tom Sorenu díval i po ostatních autech, tak tam nic fakt pěknýho neměli..ale už to bude zachvíli dva roky, tak třeba se polepšili..Sry za OT, jen jsem ti sem dal postřeh co z toho bazaru mám.

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že se to tam asi moc nezměnilo. Třeba známej teď kupoval menželce auto a asi měl velký štěstí, narazil v Porsche Olomouc na Octu, najeto cca 140 000km, nevím jistě, r.v. asi 2001, je to TDI ve výbavě elegance, cenovku přesně nevím, co tak říkal, počítám tak 180 - 200k, ale hlavně má k tomu každou fakturu co s tím bylo dělaný, fotky když to někdo tukl na předek, kde je vidět, že opravdu to odnesl pouze narazník a kapota, zbytek v poho. Všechno řádně opravený...km sedí přesně s tím co je v servisce a na fakturách, ted je druhej majitel...interiér fakt pěknej, udržovanej...kastle auta taky paradá. Kápl tam asi na tutovku, haluz no :) A přítelkyně otec kupoval Golfa V u Hodonína v auto-plus a stav to samý jak ta Octa. Akorát byl součástí menší řetězovky v koloně ve městě,tak to trochu odnesl i zadní nárazník. Má ho už půl roku, možná i něco dýl a zatím žádná skrytá závada, všechno je, jak má být.

Doporučuju kouknout i na tyto dva, jsou to dvě dobrý zkušenosti.

A jeden pán, co má tady vedle nás chatu, dělá v nějakým autobazaru v Brně...na autě má myslím zkratky K.A.I nebo K.I.A. no musím se pak podívat a ten mi právě objížděl s jeho technikem auta, co jsem si vytipoval v Brně po různu. On mi nic takovýho nemohl nabídnout do té ceny, co jsem chtěl. Až zjistím jeho stránky, můžu je sem dát, kdyby se ti něco líbilo, poptal bych se na skutečnej stav auta, nebyl by to problém ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...