Publikováno Květen 5, 200817 r Potřeboval bych nějak vypnout hlidani prasklych zarovek na Fabii, jde to pres VAG ? Diky chlapy :-)
Květen 5, 200817 r odkóduješ na kombiinstrumente, nie som pri svojom PC tak neviem teraz povedať presne ale myslím že z prvých dvoch čísiel odrátaš 08 JaKr sem dával link na PDF s kódovaním tak pohladaj
Květen 5, 200817 r Autor odkóduješ na kombiinstrumente, nie som pri svojom PC tak neviem teraz povedať presne ale myslím že z prvých dvoch čísiel odrátaš 08JaKr sem dával link na PDF s kódovaním tak pohladaj Diky, pohledam a snad najdu :-) Kdyby nekdo nasel driv, hodte pls link :-) Tak sem hledal a nenasel, kdyby dobra duse nasla, budu vdecnej, aborovat se mi nechce :-) Upraveno Květen 5, 200817 r od Johanik
Květen 10, 200817 r Diky, pohledam a snad najdu :-) Kdyby nekdo nasel driv, hodte pls link :-)Tak sem hledal a nenasel, kdyby dobra duse nasla, budu vdecnej, aborovat se mi nechce :-) K čemu je to dobrý to odpojit ???
Květen 11, 200817 r No to práve že bude svietiť. Alebo vytiahni poistku kontroly ziaroviek a mas to aj bez diagnostiky No čo sa týka otázky prečo to chce vypnúť, možno skúša nejaké LEDky do zadných svetiel...
Květen 11, 200817 r Omlouvám se za OT,ale to má každá fabie hlídání prasklých žárovek??? Po dva roky co auto mám tak jsem si nevšim že by mi tam něco hvízdalo nebo na mne křičelo....kontrolka se taky žádná nerozsvítila!!
Květen 12, 200817 r Autor Autor tu pár dní nebyl, tak se nerozčilujte :-) Je to kvůli tomu, že chci dát diodový žárovky, které mají samozřejmě nízký odběr a tudíž hlásí chybu. A zapomel jsem podekovat za tabulku smile.gif Snad se v tom nejak vyznam, vyzkousim a uvidime
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.