saphir Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Chcem pretesnit olejovu vanu na Fabii 1.4 16V 74kW rv. 09/01. Narazil som na problem lebo nemozem uvolnit skrutky na spojeni vyfukoveho potrubia od vyfukoveho zberneho potrubia.Uz som nastriekal na to aj spraj pre uvolnenie skrutiek a nic, drzi to fest..je to fajn specene. Co robit ?? Odrezat nejako matice a potom pouzit nove skrutky?? Ake su tam skrutky...imbusy,alebo obycajny sesthran...zhora to nevidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Chcem pretesnit olejovu vanu na Fabii 1.4 16V 74kW rv. 09/01. Narazil som na problem lebo nemozem uvolnit skrutky na spojeni vyfukoveho potrubia od vyfukoveho zberneho potrubia.Uz som nastriekal na to aj spraj pre uvolnenie skrutiek a nic, drzi to fest..je to fajn specene. Co robit ?? Odrezat nejako matice a potom pouzit nove skrutky?? Ake su tam skrutky...imbusy,alebo obycajny sesthran...zhora to nevidiet. Očistil bych to dráťákem a zkusil povolit - buď - anebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Chcem pretesnit olejovu vanu na Fabii 1.4 16V 74kW rv. 09/01. Narazil som na problem lebo nemozem uvolnit skrutky na spojeni vyfukoveho potrubia od vyfukoveho zberneho potrubia.Uz som nastriekal na to aj spraj pre uvolnenie skrutiek a nic, drzi to fest..je to fajn specene. Co robit ?? Odrezat nejako matice a potom pouzit nove skrutky?? Ake su tam skrutky...imbusy,alebo obycajny sesthran...zhora to nevidiet. S tím je vždycinky problém.. Zkus to vážně třeba 5x za sebou prostříkat sprejem na uvolnění šroubů a "trhákem" (gola nebo očko klíč + pořádná páka) to "trhnout". Máš vždy 2 možnosti: a ) uvolní se to (opatrně vytočíš) b ) utrhneš (ukroutíš) to. Zbytky šroubů poté opatrně odvrtáš a projedeš (pročistíš) znovu závit závitořezem. Je to strašně zdlouhavá a náročná věc, ale dá se.. Nic jiného ani nezbyde. Takhle jsem to dělal na autě přítelkyně. Editováno: 11. Květen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jo to byla dobrá ružová brzdovka,a né ty spreje.Už jí zase vyráběj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) Tak som nakoniec uvolnil tie sroby. nastriekal som spraj a cakal asi 15min. Ale asi najviac asi zabrala asi tak 0,75m dlha rura ako paka na kluc. Sroby povolili okamzite. Ale aj tak nastal dalsi problem.... 2 sroby sa nachadzaju pod prirubou ktora spaja olejovu vanu s skrinou prevodovky. Tak to je uzasne riesenie. Tie sroby su este k tomu vyosene voci diere. tak toto som nezvladol. Pouzil som rozne nadstavce,ale nic.Vsetko som to dal do povodneho stavu a dam to urobit v servise. Ved vyrobca tak aj konstruuje tie mechanicke casti.....pre servis zisk Editováno: 27. Květen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.