Přejít na obsah

dalkovy central- nejdou zamknout dvere ridice

Michael kriz

Doporučené příspěvky

ahoj, pred par dny mi zacal zlobit central. Nejdou zamknout dvere ridice. Pouzivam jen dalku, zamky jsou zaslepene. Pokud ze zadu zatlacim kolik a nasledne zamknu, je to ok. Jinak se vse odemkne normalne, jen u dveri ridice se to klapnuti zamku ozve dvakrat. Obcas to zase jde zamknout vesechno, pak treba po otevreni dveri az kdyz nastupuju do auta a dvere zaviram cvaknuti zamku dveri ridice se ozve znova a pak uz nejdou zamknout. Zkousel jsem treba dvakrat odemknou a zamknout, jak mi radili, ale to nepomaha, dvere ridice se nezamknou. Tak ze asi pujde dolu tapec a zkusim okouknout konektory. Ma nekdo podobnou zkusenost s centralem a vi, jak na to? Dekuju....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, pred par dny mi zacal zlobit central. Nejdou zamknout dvere ridice. Pouzivam jen dalku, zamky jsou zaslepene. Pokud ze zadu zatlacim kolik a nasledne zamknu, je to ok. Jinak se vse odemkne normalne, jen u dveri ridice se to klapnuti zamku ozve dvakrat. Obcas to zase jde zamknout vesechno, pak treba po otevreni dveri az kdyz nastupuju do auta a dvere zaviram cvaknuti zamku dveri ridice se ozve znova a pak uz nejdou zamknout. Zkousel jsem treba dvakrat odemknou a zamknout, jak mi radili, ale to nepomaha, dvere ridice se nezamknou. Tak ze asi pujde dolu tapec a zkusim okouknout konektory. Ma nekdo podobnou zkusenost s centralem a vi, jak na to? Dekuju....

Mám podobný problém. Dveře řidiče zamknu jedině zamáčknutím kolíku a otevřu je jedině zevnitř, takže do auta lezu dveřma spolujezdce...

Sehnal jsem si jinou ŘJ centrálu co je v řidičových dveřích a to nepomohlo. Zkusíme proměřit všechny dráty, jinak už nevím, co s tím. V nejhorším se obrátím na autorizovanej servis a připravím si balík, protože bych čekal že mi vymění půlku dvěří za nový.

Odkaz ke komentáři

dvere se mi odemykaji, ale nezamykaji. Nekdy se to povede, ale posledni dobou spis ne. Takze jak jsem rikal, zkusim sundat tapec a skouknout svorkovnice a prostriknout zamek. S tim spinacem od osvetleni to vyzkousim, to si ted nejak nevybavuju a tak nevim, jestli se rozveci. Zas dam vedet na co jsem prisel....

Odkaz ke komentáři

Je tu toho hafo,staci to projet,moznosti je vicero,hledej treba prispevky Matrixe,moje ... :feve: shrnu to: promerit neprerusenost kabelu,VAG,zkontrolovat mikrospinace v zamku dveri.Pokud je vse OK,je asi vadna RJ ve dverich.Nejlepsi je zajet na vrakarnu a tam pripojis jinou,vyzkousis,zaplatis a jedes.Neber zajice v pytli.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...