Přejít na obsah

Tuningové nástavce prahů

Parnie

Doporučené příspěvky

Koupil sem si před časem podobné prahy jako jsou tyto...bohužel bez montáže...poradí někdo jak namontovat? Jestli je lepší použít šrouby nebo lepidlo nebo obojí...a co dát mezi prahy a nástavce aby se zde neusazoval bordel a voda?

Felicia r.v. 98 new face

46a5ecaa8b6f2.jpg

Omlouvám se pokud můj příspěvek je v rozporu s místními pravidly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lepidlo určitě, šrouby nejsou špatný. Já měl pro jistotu obojí. Jinak lepidlo stejně naneseš po celé délce prahu, tzn. do spodní lišty pod prahem a pak v prostou dveře. A pak to objedeš silikonem. Průsaku vody se stejně asi nevyhneš, ale to neuvidíš, tak bych to neřešil...

Odkaz ke komentáři

Koupil sem si před časem podobné prahy jako jsou tyto...bohužel bez montáže...poradí někdo jak namontovat? Jestli je lepší použít šrouby nebo lepidlo nebo obojí...a co dát mezi prahy a nástavce aby se zde neusazoval bordel a voda?

Felicia r.v. 98 new face

46a5ecaa8b6f2.jpg

Omlouvám se pokud můj příspěvek je v rozporu s místními pravidly

nejlepši je prahy jen nalepit,drži to dobře a zamezíš tak rezavění prahu při šroubovani

šrouby nebrat

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...