armos Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Čau, vždycky když zvednu auto na hever, tak mi pak svítí kontrloka ABS. Ale jenom nějakou dobu, druhej den po nastartování už je to v pořádku. Pojistky nad baterkou jsem čistil. Myslíte, že je mám čekat problém s čidlem nebo s vedením k čidlu nebo nebo to bude něco jiýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak to je docela zajímavé. Jak to autíko zvedáš? Děláš na něm vždy něco? Co píše vag, pokud svítí konrolka, tak něco musí napsat a podle toho bych to začal řešit, ale asi to bude nějaké el. vedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 je to sice spekulace, ale viděl bych to na jeden z drátů, co jdou ke kolům, jak se kola vyvěsí, drát se natáhne a ztratí kontakt, pak se to zase vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér). Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér). Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný? tak to zvedej pri vyp. zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 tak to zvedej pri vyp. zapalovani OK, ale budes muset mi tam zpívat místo rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.