Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau,

vždycky když zvednu auto na hever, tak mi pak svítí kontrloka ABS. Ale jenom nějakou dobu, druhej den po nastartování už je to v pořádku. Pojistky nad baterkou jsem čistil. Myslíte, že je mám čekat problém s čidlem nebo s vedením k čidlu nebo nebo to bude něco jiýho ?

Vloženo

Tak to je docela zajímavé. Jak to autíko zvedáš? Děláš na něm vždy něco? Co píše vag, pokud svítí konrolka, tak něco musí napsat a podle toho bych to začal řešit, ale asi to bude nějaké el. vedení. :)

Vloženo

S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér).

Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný?

Návštěvník
Vloženo
S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér).

Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný?

tak to zvedej pri vyp. zapalovani lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...