Fire Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Ahoj, Madonna teď vydala nové albu HARD CANDY, nemáte ho někdo ? jinak co na to říkáte ??? slyšel jsem zatím jeden song a vypadá to dobŕe... snad to bude zdařilé jako minulé CD Confesion tour... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Nemam,ale co neni muze byt.. Nemas na mysli Confessions On A Dance Floor..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 mam ho a je fakt dobry, ale darmozracov z usa nepodporujem, takze som si ho stiahol z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 To uz si nech pro sebe, to nas slusny kluky nezajima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 To uz si nech pro sebe, to nas slusny kluky nezajima... ale... sosaji vsichni a kdo rika ze ne, sosa do ted ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Rentgene , co ti rika bod c.4 v pravidlech fora??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Tak tak zapírat zapírat zapírat. Já jsem slyšel od kámoše co má kámoše, že... je to kvalitka, hledej najdeš, vlastně koupíš.... Editováno: 18. Květen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 to Davon: Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.