Přejít na obsah

DVD autoradio s USB


Doporučené příspěvky

kupoval jsem přes carmultimedia.cz 2 DIN čínana.No po 14 dnech mazal na reklamaci páč si někdy nevzpoměl kde na mp3 skončil a začal znovu od začátku.ted je vše v normě,řekl bych trochu slabší zvuk ale výborně se ovládá,možnost připojení navi(nevýhoda že jen jejich),handsfree přes blue,usb,sd,možnost koupě antény a reseivru na sledování tv.vyzkoušel jsem už všechny nosiče a vše fachčí,video se dá i přes usb i přes sd,musíš mít ale patinou velikost aspon 2GB,dají se i foto ale už ne z telefonu obrázky přes blue,to nepřenese!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcel by som sa spytat, kto mate skusenosti s DVD radiami co maju aj USB port, ci sa cez USB daju pustat aj divix filmy, alebo sa da pustat iba audio?

Alebo to zalezi od typu radia ktory to podporuje a ktory nie?

Jedna sa o radia (made in china) ;) nieco taketo:

post-9889-1211129394_thumb.jpg

Dá se i přes usb,známý si koupil něco podobného a mastí přes to divix stačí Ti bohatě Flash 1Gb.Film má stejně kolem 700Mb :prc:

Editováno: , autor: Radas1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK :palec2:

Diky takze sa da aj video cez USB. Vsade som cital iba ze Ma USB ale nikde nebolo definovane ci ide aj video, alebo len mp3.

Tieto DVD radia dost padli na cene, teda myslim tie "no name" ved ich dostat uz za cenu ako predavaju trosku znackovejsie firmy ( kenwood atd... ) svoje CD radia s USB vstupom.

Kludne by som zobral iba s USB a netreba ani mechanika, cez USB nehrozi preskakovanie skladieb a tak. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...stačí Ti bohatě Flash 1Gb.Film má stejně kolem 700Mb :prc:

Tak to je v pohode, 1GB Kingston som uz dal prec, daroval som ho ;) teraz mam 8GB Corsair - Flash Voyager, dost rychly a gumový tak aj hadzat nim mozem lol .

A nevis nahodou ci aj tieto cinske radia potrebuju fantomove napajanie anteny ako ostatne neorigo Skoda radia? A ako je to s prijmom TV, ci na TV treba zvlast antenu, ci staci ta co je na radio? Jasne ze prijem TV bude ozaj len tej s najsilnejsim signalom asi :p

Editováno: , autor: BEDUIN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

receiver ??? aj ked sa pise ze radio ma TV tuner? Myslel si asi tie co TV tuner nemaju, to je jasne ze tam treba dokupit, ale uz zrovna kupim s tunerom. Maju vatsinou iba analogove tunery, co nema dlhu zivotnost, ale ked zoberies ze za 4 roky bude aj tak z toho radia stara sunka a budu zase lecnejsie a kvalitnejsie... teda snad ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...