kijos Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Ahoj chlapi koupil jsem si rádio s CD Symphony ze Superbu dal do OI všechno funguje ale nesvítí mi osvětlení tlačítek a display skoušel jsem to různě zapojit při zapnutém zapalování rozsvícených světlech atd. ale nic, podařilo se mi to rozsvítit ale zase to svítilo pořád a když vypnu zap. a světla. Zapojení na ISO konektoru je ok meřil jsem to na pinu od osvětlení a po rozsvícení světel je na něm napětí. Nemá se to náhodou přepinovat? dík Tady je foto rádia kódy + zapojení ISO konektoru poradíte? Editováno: 21. Květen 2008, autor: kijos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Ahoj chlapi koupil jsem si rádio s CD Symphony ze Superbu dal do OI všechno funguje ale nesvítí mi osvětlení tlačítek a display skoušel jsem to různě zapojit při zapnutém zapalování rozsvícených světlech atd. ale nic, podařilo se mi to rozsvítit ale zase to svítilo pořád a když vypnu zap. a světla. Zapojení na ISO konektoru je ok meřil jsem to na pinu od osvětlení a po rozsvícení světel je na něm napětí. Nemá se to náhodou přepinovat? dík CAN+ a - si zapojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 A co kodovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 CAN+ a - si zapojil? ISO je zapojeno originál z výroby zkusil jsem to různě zkonbinovat ale nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 A co kodovani? je to nakodované, rádio i cd normálně funguje ale bez podsvícení, když to zapojím s klíčem v první poloze rozsvítí se ale už svítí pořád i po vypnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 rok výroby tvýho auta ? označen autorádia (z boku papírovej štítek nap. 1C1 987 654 A to A" je důležitý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.