mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Neřekl bych, že situace je horší než obvykle, to jsi asi jen měl smůlu. Mě spíš včera dostalo Na vlastní oči a zvířecí záchranka s modrým majákem Fajn, našeho psa mám rád, králíky a slepice taky, ale aby někdo lítal pod modrým majákem kvůli kočičce mi fakt přijde ujetý...když vidí člověk za sebou majáky, udělá téměř cokoliv, aby projely a on je to pak třeba Pet medic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Sejda nebude mit radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 On má i psí záchranku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jj, ale nevim, jestli jeste porad, na strankach uz to asi nema ... http://www.ochranazvirat.cz/82/czech/rubri...ba-pro-zvirata/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Nepochopitelné - prsata, telata a kuřata vraždíme naprosto nehumálním způsobem, ale pro kočičky a pejsky pojedeme s modrým majákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tam jde taky o diru na trhu a prilezitost, jak vydelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To samozřejmě, na lásce k miláčkům se dá vydělat určitě, ale nechápu kdo jim povolil modrý maják... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 On má i psí záchranku??? Ano mám,já jsem to vymyslel a zřídil před 12 lety,máš s tím nějaký problém ?? S Pet medicem nemám díky bohu nic společného,krom toho,že na mě parazitují !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To samozřejmě, na lásce k miláčkům se dá vydělat určitě, ale nechápu kdo jim povolil modrý maják... .....údajně nějaký blb SDH,který je zaštituje a oni toho dnes a denně zneužívají !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A ze Ti ukradli nouhau, ani nemluvit coz Ja s nima mel zkusenost jedinou, a taky posledni, Sejda je profik a co dela, dela dobre... Bajdavej Jirko, proc Ti nejdou veterinarni stranky? Nebo jen blbe klikam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ano mám,já jsem to vymyslel a zřídil před 12 lety,máš s tím nějaký problém ?? S Pet medicem nemám díky bohu nic společného,krom toho,že na mě parazitují !!!!!! .....údajně nějaký blb SDH,který je zaštituje a oni toho dnes a denně zneužívají !!!!! Přijde mi to jako naprostá pitomost - v Africe 3/4 lidí nemají žádnou zdravotní péči a my máme záchranku pro kočičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Přijde mi to jako naprostá pitomost - v Africe 3/4 lidí nemají žádnou zdravotní péči a my máme záchranku pro kočičky Vyjímečně s tebou souhlasím, ale proč má modré majáky armáda??? A k čemu máme vůbec armádu? viz: http://zpravy.idnes.cz/cesi-v-afghanistanu...3742_domaci_kot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vyjímečně se pleteš Palo, armáda modré majáky nemá. Má je ministryně a možná někteří další vrcholní představitelé managementu, stejně jako na jiných ministerstvech a Vojenská policie postavená na roveň policie republikové. A samozřejmě vojenské sanitky, ne psí a kočičí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Přijde mi to jako naprostá pitomost - v Africe 3/4 lidí nemají žádnou zdravotní péči a my máme záchranku pro kočičky Mě je zase na blití z lampasáků chronickejch netáhel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A ze Ti ukradli nouhau, ani nemluvit coz Ja s nima mel zkusenost jedinou, a taky posledni, Sejda je profik a co dela, dela dobre...Bajdavej Jirko, proc Ti nejdou veterinarni stranky? Nebo jen blbe klikam? stránky spadly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Mě je zase na blití z lampasáků chronickejch netáhel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nepochopitelné - prsata, telata a kuřata vraždíme naprosto nehumálním způsobem, ale pro kočičky a pejsky pojedeme s modrým majákem ptotoze ty prvni stejne sezereme a ty druhy skoncej jedine v cinskym bistru v horism pripade, v tom lepsi m na psim a kocicim hrbitove je to tak postaveny- domaci zvire versus to co se chova pro zranice edit: jinak si myslim ze v nekterych pripadech je to i potrebny, rozhodne bych to nerusil i kdyz samozrejme nekteri to ho psa nevezmou k veterinarovi nikdy a pak uz jim v tech vetsich problemech muze pomoct jen psi zachranka...viz moje posledni zkusenost s pani ktera myla pudly v Savu, nebo ti kteri nechali fenku nakryt po tezke operaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Sejdo, mas dnes tuplovanej svatek koukam, takze vsechno NEJ NEJ NEJ! -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 uz se pralo vsem v hospode pane krysoku hihi ale samozrejme pripojka k prani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Njn, to sem prokaucoval, tu nemam cas sledovat, sem skocim po oznameni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ja tam jirku videl taxem napsal sem se za nim chtel stavit ale nestiham zt prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vyjímečně se pleteš Palo, armáda modré majáky nemá. Má je ministryně a možná někteří další vrcholní představitelé managementu, stejně jako na jiných ministerstvech a Vojenská policie postavená na roveň policie republikové. A samozřejmě vojenské sanitky, ne psí a kočičí. aha Vojenská policie není od armády, to jsem nevěděl,, tak že ten bordel co tam byl, když jsem byl já na vojně, je ještě větší??? Pak zrušit, zrušit, zrušit a makat v kamenolomu a né jen chlastat a nic nedělat no jo kurva, ale já dnes potkal na vojenských číslech Superba a ten měl RZ jako ostatní vojáci, tak co to je za bordel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak dnes měla Policie ČR na silnici Bělotín - Český Těšín v okolí Nového Jičína žně. Vrtulník létal pořád dokola a monitoroval předjíždějící auta nad 2,2m v místě s lanovými svodidly. Od 8h rána až skoro do 17h a brali to hlídky v Libhošti u pumpy Paramo (směr Těšín) a v NJ u pumpy Lukoil (směr Bělotín). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no jo kurva, ale já dnes potkal na vojenských číslech Superba a ten měl RZ jako ostatní vojáci, tak co to je za bordel??? A měl maják?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.