Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A měl maják??

jj měl na střeše modrý s tím zábleskem či stroboskopem nebo jako se to vše jmenuje, to samé co má kde kdo, je to na té kroucené telefonní šňůře ;)

jo a řídil to vodník nebo vaják, byl v zelených hadrech

Vloženo

No tak dneska zrovna pánové s modrými passáty řádí v okolí Vyškova, tak si dejte bacha - njn hold tuning srazje dobrá příležitost jak vybrat do státní pokladny příspěvky ;)

Vloženo

taky víte hovno, je to celorepubliková akce, ale je rozložena do celého týdne a půl a je na ředitelích jednotlivých krajských správ, jak a kdy nasadí lidi, nicméně max. trvání je do uterka 28.4. a bylo to i v TV vy jelimani

Vloženo

to nevadí, hlavně potom snížit rychlost a k té druhé kameře přijedu pomaleji, no a průměr bude pod určenou mez, ta první kamera tě jen vyfotí a uloží čas, ale rychlost nezjistí, ta druhá tě také vyfotí a na základu výpočtu vzdálenosti mezi kamerami a času, kterým si tuto vzdálenost ujel, je vypočtena průměrná rychlost a na základě té tě potom posuzují

Vloženo

Aaha, diky za uklidneni cece, pac pak jsem to dojel asi 50kou. Ja si prave nebyl jistej, jestli to mimo useku nemeri i primo u kazdy zvlast :) Takze v tom pripade je to snad v pohode (bylo to ze strany od Europarku u ty mysi diry).

A taky cekam, ze prijde dopis kvuli tomu, jak je 70ka pri prijezdu z D1 nad depem Kacerov, ale pri sjezdu z Jizni spojky neni (jak se tu resilo) :)

Vloženo
Aaha, diky za uklidneni cece, pac pak jsem to dojel asi 50kou. Ja si prave nebyl jistej, jestli to mimo useku nemeri i primo u kazdy zvlast :) Takze v tom pripade je to snad v pohode (bylo to ze strany od Europarku u ty mysi diry).

A taky cekam, ze prijde dopis kvuli tomu, jak je 70ka pri prijezdu z D1 nad depem Kacerov, ale pri sjezdu z Jizni spojky neni (jak se tu resilo) :)

Járo, ve kterejch místech to je, já moc tu Prahu neznám, ale teď jsem se pohyboval po Čestlicích a několikkrát jsem z Čestlic jel po D1 směr Praha a pak jsem sjížděl na Jižní spojku směr Hradec Králové. Tak doufám, že ty kamery nejsou tam někde. To si nejsem jistej, jeslti nemám taky něco čekat, jezdil jsem tam asi +/-100.

Vloženo

Tak to by si tě vůbec neměli všimnout, víceméně je zajímá nad 160. Bohužel to ale nelze říci se 100% jistotou, že tomu tak je ve všech případech. Kdo chce psa bít...

Kurňa, nechce se mi , ale musím jít umejt, vysát a navoskovat stařenku k prodeji.

Vloženo

Přesně to jsem si říkal, ale co víš, třeba se ve svátek nuděj a vyřeší i 140 km/h, než aby se vrátili domů bez jediné vybrané pokuty :smich:

Hlavně si musím vzít GPS a změřit o kolik tacho proměřuje, prt. před dvěma rokama jsem právě po nazutí letňáků dostal pokutu, prt. jsem stále spoléhal na to, že tachometr ukazuje víc než je skutečnost :smich:

Vloženo
Járo, ve kterejch místech to je, já moc tu Prahu neznám, ale teď jsem se pohyboval po Čestlicích a několikkrát jsem z Čestlic jel po D1 směr Praha a pak jsem sjížděl na Jižní spojku směr Hradec Králové. Tak doufám, že ty kamery nejsou tam někde. To si nejsem jistej, jeslti nemám taky něco čekat, jezdil jsem tam asi +/-100.

Covece, myslim, ze smerem ven jsou az za tou mysi dirou, pokud si najizdel z D1, ale ted si nejsem uplne jistej, ale jsou tam. Jinak je jich nekolik na Jizni spojce jeste pred sjezdem z D1, ale tem ses vyhnul. A ta 70ka je primo na D1 prave za Jizni spojkou smerem do centra.

Vloženo

podle zdrjů je tam tolerance na 82km/h, tak snad to bude Járo OK

to Myš: 140km/h??? to si tě ani nevšimnou, nestojí to papírování za takovou blbost,,, včera jsem jel 155km/h tachometrových a dojeli mne, koukli, když jsem jel přes 80 rovných 80 tak odjeli a nic, tak že bych byl klidný

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...