Bylzde Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Myslím že u PČR to není žádnej medík ať jezdíš nebo si pochůzkář. Jsou místa kde se prošustruje mnohem víc jakoby z našich peněženek a nikomu to nevadí a nepoukazuje se na to. Jsme totiž národ věčných stěžovatelů a závistivců...pořád vidíme nějaké problémy a hledáme je i tam kde nejsou... Myslím že kdybysme se každý starali nejdříve sami o sebe tak se budeme mít všichni lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 hmmm taky jsi se mohl dát k PČR a dávat tomu za naše prachy...nevím ale příjde mi to jako závist... kdepak, jen to není úplně v pořádku. Pokud budou u soukromé firmy, pak to neřeším, je to věc majitele, jestli s tím souhlasí nebo ne a jak si to případně hlídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já být jejich šéf ja bych jim dal čumět na ojetý pelechy, hybaj na ulici a sbírat dušičky(pokuty) zdraví vrchní policejní pekelník Miles PS doufám, že si nevybíraly káru co si po šichtě koupí, tay už jsem o podobným slyšel no coby, normálně koukali co je v nabídce. Buď jen tak nebo jeden z nich chce něco koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Myslím že u PČR to není žádnej medík ať jezdíš nebo si pochůzkář. Jsou místa kde se prošustruje mnohem víc jakoby z našich peněženek a nikomu to nevadí a nepoukazuje se na to. ale vadí, ale bohužel to jako jednotlivec nemáš šanci s tím něco udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jsme totiž národ věčných stěžovatelů a závistivců...pořád vidíme nějaké problémy a hledáme je i tam kde nejsou...Myslím že kdybysme se každý starali nejdříve sami o sebe tak se budeme mít všichni lépe... Tak pod to se podepíšu!!! Naprostá pravda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 mimochodem, jsem si prakticky jistý, že nebej těchto různě promrdaných peněz, tak neřešíme žádný deficitní rozpočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak tak Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ověřeny informace ohledně měření rychlosti z policejniho Passatu R36 jsou v mém vlákně: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1144035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Bacha v Hradci Králové u Shellky jak se jede po okruhu městská policie kameruje průjezdy na červenou a o 500metru dál to vybíraji.Dnes tam byli už podruhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 http://www.novinky.cz/domaci/168811-strazn...zi-vyhazov.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 http://www.novinky.cz/domaci/168811-strazn...zi-vyhazov.html no ty kokot to je vážně v pr.... zase ta komická MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) chlapci také jsem měl problém s MP... jsem jim tam napísal pěkné vyjádření..... Pro___ad_m_stsk____sti.doc Editováno: 16. Květen 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 http://zpravy.idnes.cz/auta-stoji-na-parko...2550_domaci_ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pernikář: pěkně napsanej dopis neboli vysvětlení!!! Jak to nakonec dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nakonec to vše pro mě dopadlo dobře všechna obvinění stáhla nic se neprokázalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 hele Luky, chceš mi říci, že oni opravdu někde něco sesmolili (sepsali)? Podle mne se spíše na to vysrali a tím, že ses ozval, tak se ti jen omluvili a napsali něco o prověření a nápravě, že je to tak? Jinak musím říci, že si to napsal moc pěkně. By mne zajímalo, kdo ti radil do klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak já si myslim že to psal právník-tu hlavní omáčku. Jinak Palo: včera máš áčko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to Romča: sice mám áčko, ale já mám vyděláno na chleba a máme i vyjednou kuchyň a to je důležitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rozumim.Ptal jsem se na Tebe Davona a řikali že prej jezdíš.Včera prej bylo o deset aut mín než loni i přesto že se mi zdálo že ta učast byla podstatně slabší-asi tim počasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) hele Luky, chceš mi říci, že oni opravdu někde něco sesmolili (sepsali)? Podle mne se spíše na to vysrali a tím, že ses ozval, tak se ti jen omluvili a napsali něco o prověření a nápravě, že je to tak? Jinak musím říci, že si to napsal moc pěkně. By mne zajímalo, kdo ti radil do klávesnice nééé naskenuju tedy jak první dopis s magistrátu tak i ten druhý s tím pozastavením OK??? myslíš, že bych se jim tam připomínal, že jsem stál někde na chodníku před barákem a byl zvědav jestli se to nějak řeší a úplně za zbytečnou věc kůli dvou debílkům kteří prostě museli rejpat bych měl platit pokutu?? neblázni... normálně mi v prvním dopise přišlo že jsem spáchal přestupek proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích podle ust. § 22 odst. 1 písm. 1 zákona ČNR č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů mi uložili v příkazním řízení pokutu, jejíž výši v souladu s ust. § 12 odst. 1 a § 13 odst. 2 zákona ČNR č. 200/1990 Sb., o přestupcích vyměřují pokutu ve výši 1500,- Kč. Odůvodnění: Z došlého oznámení přestupku , zaslaného MP hl. m . Prahy bla bla bla bla (ADRESA, moje údaje, místo toho přetupku, zn. auta a všc kterou jsem spáchal. Toto měli nafoceno z místa přestupku a shora uvedeným písmeným oznámením o podezření ze spáchání přestupku, sepsaným strážníky MP, kteří mě ztotožnili podle OP jako řidiče podezřelého z výše uvedeného jednání. Ke zjištění skutečnosti - přestupku jsem se jako já Lukáš nevyjídřil, oznámení nepodepsal... a další kecy bla bla bla. Dále pak píšou že jsem svým jednáním porušil povinnost vyplívající mi z ust. § 53 odst. 2.... a dlaší kecy... načež jsem jim tam poslal toto vyjádření viz výše a pak mi došel dopis že je to jen ztěží prokazatelné a tudýž nic platit nemusím... Editováno: 17. Květen 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Pri patecni ceste z Usti do C. Krumlova jsem videl na vlasti oci hlidku, jak zastavuje typka v BMW, ktery predjizdel z prava hlidka jela primo prede mnou a jak chlapik prosvistel, tak zapli majaky a hura za nim. Ani neprotestoval a hned zastavil takhle by to melo byt porad. Chvalim, dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jen technicka perniku takhle zacernovat nema moc pointu ne ? Kdo se chce podivat stejne se podiva tak k cemu ta pseudo anonymita ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nemá někdo fotku na OII ve starých policejních barvách? chtěl bych si jí trošku vylepšit, ale všude nacházím jenom fotky na Combi nebo RS Combi.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) něco málo, snad to nějak pomůže PS: boční lišty PČR nemá a kliky, zrcátka nejsou v laku, zatím co jsem postřeh model vs. skutečnost Editováno: 21. Květen 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jendo: Policie objednává Ambientky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.