wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 http://zpravy.idnes.cz/prazska-policie-ma-...12718_praha_itu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ty wole... to je prdel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 zakrývaš si obličej či brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To ani ne ale to že u kamer ty řidiči jedou 50 a neuvědomuji si že se pak přepočitává pruměrná rychlost-v tom je ta prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 to hej, ale si aspoň teraz múdrejší musíš ísť celý čas podľa predpisov alebo sa to dá aj nejako obísť? keď je zápcha tak je to nanič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 proto jezdím raději kamkoliv přes město a proplejtám se uličkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 http://zpravy.idnes.cz/prazska-policie-ma-...12718_praha_itu však jsem si říkal, co s tím budou dělat, je to totiž přesně jak popisuje článek - mezi kamerama piánko a pak odpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ale na druhou stranu mě štve, když jedu v Praze po okruhu 80 km/h podle značek a všechni mě předjíždějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 a proto tam jezdim pravidelne kolem 95 a zatim na me nic nebliklo a podobne jen bych podotknul ze je super spojit useky kdyz jim muzu dvakrat za tu dobu sjet z dalnice ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jsem zvědavej kdy mi přijde psaníčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 a proto tam jezdim pravidelne kolem 95 a zatim na me nic nebliklo a podobne jen bych podotknul ze je super spojit useky kdyz jim muzu dvakrat za tu dobu sjet z dalnice ) Tak když sjedeš, tak není co řešit, ne? Ale jinak mě napadla ještě jedna věc - teď od nového roku musí umísťovat značky když měří a umísťují i konec, a ten si myslím je na konci každého toho úseku, takže kdo ví jak to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 některé brány, které mají kamery prý kontrolují nalepené dálniční známky... pentadius: když jedu třeba směrem na Hradec... Ten dlouhý úsek až ke sjezdu na Hradeckou tam je 80 jedu v tom rychlejším 80 a prostě ty za mnou nepouštím seru na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 však jsem si říkal, co s tím budou dělat, je to totiž přesně jak popisuje článek - mezi kamerama piánko a pak odpal to co píší tady se děje i jinde....kundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 proto jezdím raději kamkoliv přes město a proplejtám se uličkama A to ti již za nedlouho v Praze skončí, bude mýtné a bude po ptákách v uličkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 pentadius: když jedu třeba směrem na Hradec... Ten dlouhý úsek až ke sjezdu na Hradeckou tam je 80 jedu v tom rychlejším 80 a prostě ty za mnou nepouštím seru na ně Sry, ale takovy ridice fakt nesnasim...takze az za sebou uvidis cervenou Fabku, tak tu poustej, protoze tam fakt osmdesatku dodrzovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 sorry, ale už jen z toho důvodu co jsi teď napsal nebudu žádnou cervenou Fabku poštět... je tam 80 tak nechápu proč bys tam měl jezdit jako prase . Pak to tak vypadá na těch silnicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 souhlasí s Perníkem... jednou je tam vosmdesát, tak se tam má jet vosmdesát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Pernikář: souhlasím a nesouhlasím.To je těžky ale vemsi že třeba veze manželku do porodnice nebo něco podobnyho.Já vím že tam šance tam je minimální ale je! Ruku na srdce...taky někdy spěcháš.Zkus se nad tím zamyslet...já toho řidiče neobhajuju jen přemýšlím co kdyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dobře řeknu to takhle.... jedu v rychlém pruhu na dálnici 130 - 150 také nejezdím předpisově, ale jedu vidím ve zpětném zrcádku v jednom případě auto které mě dojíždí přejedu do pravého ať jede ve druhém případě sráče s nabušeným autem jak se mi nalepí na prdel a bliká dálkovejma.. to prostě néé stáhnu to na 130 a chvíli ho podusim.. také jsem pospíchal ano ale udělal jsem to tak že už kilometr před ním jsem ho probliknul a pustil mě... máš pravdu i ty Romariooo, stát se může cokoli a každý z nás si tu situaci musí rozebrat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Proste kdyz vidim v levem pruhu rychlejsi auto a muzu se zaradit v pravo bez problemu,tak uhnu at je tam povolena rychlost jaka chce....viz vcera jedu z Brna po dalnici v levem cca 150km/hod a prileti jeden s golfem....uhnu na bok a u prvniho sjezdu blika modre civilni Passat a uz tam stoji s golfem ...a kasirujou ho....jezdim taky rychle a nemam rad takove co kdyz muzou uhnou tak radeji neuhnou a pojede pekne svych 120km/hod a jeste problikne brzdu schvalne....chvilku za nim vydrzim a kdyz neuhne tak ho predjedu z prava...vim ze je to prasarna....ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) mysli si co chceš... zas taková kunda nejsem abych si ještě prošlápnul brzdu, ale pokud pojedeš či se ke mě budeš blížit třeba i 180 km/h to je mi tvoje body, tvoje peníze! nebudeš blikaz a lepit se mi na prdel pak nemám důvod tě nepustit, ale pokud se mi budeš lepit na prdel a blikat a troubit jako když přijíždí cirkus tak to i taková kunda budu a tu brzdu si prošlápnu. Já to nesnáším!!! Editováno: 16. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) včera jsem tam jel a na obou úsecích je za kamerama cedule konec měřenýho úseku takže mají pánové smůlu. Jinak po spojce jezdím 80 opravdu jen mezi kamerama. Jezdím ji denně a kolem 90 - 95 km/h a 80 tam fakt jezdit nebudu, myslete si co chcete Editováno: 16. leden 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak to s tebou souhlasi protoze nemam taky rad kdyz se na me mekdo lepi......ja treba bliknu jednou protoze treba je spatny odhad v noci jak je auto od tebe jeste daleko a potom pockam...neblikam 100 krat za sebou jak tydyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jojo...to blikání a lepení se na zadek asi nikdo nesnáší ale rozhodně nepředjiždím na dálnici vpravo protože si uvědomuju co muže nastat v tak velké rychlosti...Brrr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) je jasne ze kdyz jedu 180 nebude se cpat v pravo abych predjil,ale jek to vyresis kdyz ten idiot jede vlevo a nechce te pustit......delsi dobu a vi ze si za nim Editováno: 16. leden 2009, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.