Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

a proto tam jezdim pravidelne kolem 95 :)

a zatim na me nic nebliklo a podobne

jen bych podotknul ze je super spojit useky kdyz jim muzu dvakrat za tu dobu sjet z dalnice :) )

Tak když sjedeš, tak není co řešit, ne?

Ale jinak mě napadla ještě jedna věc - teď od nového roku musí umísťovat značky když měří a umísťují i konec, a ten si myslím je na konci každého toho úseku, takže kdo ví jak to je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pentadius: když jedu třeba směrem na Hradec... Ten dlouhý úsek až ke sjezdu na Hradeckou tam je 80 jedu v tom rychlejším 80 a prostě ty za mnou nepouštím seru na ně :smich:

Sry, ale takovy ridice fakt nesnasim...takze az za sebou uvidis cervenou Fabku, tak tu poustej, protoze tam fakt osmdesatku dodrzovat nebudu :p

Odkaz ke komentáři

Pernikář: souhlasím a nesouhlasím.To je těžky ale vemsi že třeba veze manželku do porodnice nebo něco podobnyho.Já vím že tam šance tam je minimální ale je! Ruku na srdce...taky někdy spěcháš.Zkus se nad tím zamyslet...já toho řidiče neobhajuju jen přemýšlím co kdyby?

Odkaz ke komentáři

Dobře řeknu to takhle.... jedu v rychlém pruhu na dálnici 130 - 150 také nejezdím předpisově, ale jedu vidím ve zpětném zrcádku v jednom případě auto které mě dojíždí přejedu do pravého ať jede ve druhém případě sráče s nabušeným autem jak se mi nalepí na prdel a bliká dálkovejma.. to prostě néé stáhnu to na 130 a chvíli ho podusim.. také jsem pospíchal ano ale udělal jsem to tak že už kilometr před ním jsem ho probliknul a pustil mě... máš pravdu i ty Romariooo, stát se může cokoli a každý z nás si tu situaci musí rozebrat sám :palec2:

Odkaz ke komentáři

Proste kdyz vidim v levem pruhu rychlejsi auto a muzu se zaradit v pravo bez problemu,tak uhnu at je tam povolena rychlost jaka chce....viz vcera jedu z Brna po dalnici v levem cca 150km/hod a prileti jeden s golfem....uhnu na bok a u prvniho sjezdu blika modre civilni Passat a uz tam stoji s golfem ...a kasirujou ho....jezdim taky rychle a nemam rad takove co kdyz muzou uhnou tak radeji neuhnou a pojede pekne svych 120km/hod a jeste problikne brzdu schvalne....chvilku za nim vydrzim a kdyz neuhne tak ho predjedu z prava...vim ze je to prasarna....ale....

Odkaz ke komentáři

mysli si co chceš... zas taková kunda nejsem abych si ještě prošlápnul brzdu, ale pokud pojedeš či se ke mě budeš blížit třeba i 180 km/h to je mi fuck tvoje body, tvoje peníze! nebudeš blikaz a lepit se mi na prdel pak nemám důvod tě nepustit, ale pokud se mi budeš lepit na prdel a blikat a troubit jako když přijíždí cirkus tak to i taková kunda budu a tu brzdu si prošlápnu. Já to nesnáším!!!

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři

včera jsem tam jel a na obou úsecích je za kamerama cedule konec měřenýho úseku takže mají pánové smůlu.

Jinak po spojce jezdím 80 opravdu jen mezi kamerama. Jezdím ji denně a kolem 90 - 95 km/h a 80 tam fakt jezdit nebudu, myslete si co chcete

Editováno: , autor: Petr81
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...