Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

Kdyby to měřilo tak by to bylo totálně napalici. Na dálnici prostě z důvodu bezpečnosti občas musíte jet nad limit.

Mělo by se dát více odpovědnosti řidičům jako je to v německu a ne aby všichni jezdili podle značek, kterejch je všude jak sraček.

to říkám furt, že neustálé svazování a přidávání dalších zákazů a příkazů je prostě jen na škodu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo jsou to ko...Včera když jsem jel do Brna tak kolem mě profrčela nějaká služební audina jela aspoň 200km/h no jo jim je to jedno žádný limity pro ně neplatí čeho jsem si všimnul tak mi jsme hroznej národ člověk jede v lévém pruhu a když dojede před sebou pomalu jedoucí auto tak samozřejmě ten člověk neuhne protože jede 130km/h takže proč by uhybal že tak mu to taktně naznačím levím blinkrem a on samo že nic no takže potom dálkový a to pomůže

Jak všichni nadávají na pražáky tak u nich není s tímhle problém člověk blikne a sám ti uhne tak to má být jen stačí být více tolerantní a hned se jede lépe :palec2:

Odkaz ke komentáři

S osobákama problém nemám...ty už se naučili jezdit a vetšinou když vidi rychle jedouci auto tak uhýbyji ale co bych trestal tak to jsou kamiony!!! To vždycky z toho teču jak se předjižději třeba i deset minut.To bych fakt vraždil a dal jim zákaz předjiždění na dálnici protože je to především o bezpečnosti-můj názor na věc.

Odkaz ke komentáři

S osobákama problém nemám...ty už se naučili jezdit a vetšinou když vidi rychle jedouci auto tak uhýbyji ale co bych trestal tak to jsou kamiony!!! To vždycky z toho teču jak se předjižději třeba i deset minut.To bych fakt vraždil a dal jim zákaz předjiždění na dálnici protože je to především o bezpečnosti-můj názor na věc.

dneska jsem absolvoval po internetu školení BOZP, PO a referentské školení. No a v tom referentským školení právě byl výtažek ze zákona o provozu..., že se nesmí!!!! na dálnicích předjíždět rychlostí, která je jen o málo vyšší než předjížděného vozidla a zároveň výrazně nižší než u ostatních vozidel. Nepamatuju si tu formulaci, ale bylo to dost výstižně napsáno a jednoznačně. Takže v podstatě předjíždění kamionů kamionama na dálni je přestupek i při dnešní legislativě, jen to vymáhat.

Pokud si předjíždí a nikoho tím nebrzdí, tak klidně, ale že musím každou chvíli brzdit někde na 90km\h, tak to bych vraždil. A oni jsou tak oprsklí, že ti tam najede bez rozpaků.

Odkaz ke komentáři

No jo jenže si přestav když pojede v pravém pruhu nějakej vrak což se bohužel stává tak se budou tvořit strašný kolony kamionů prostě když jede nějakej kamion 80km/h tak je logické že ho ty ostatní předjedou ale když máš na kam. Omezovač tak ten tě pustí max.na 93km/h takže jim to prostě trvá holt člověk musí mít trpělivost ;)

Odkaz ke komentáři

No jo jenže si přestav když pojede v pravém pruhu nějakej vrak což se bohužel stává tak se budou tvořit strašný kolony kamionů prostě když jede nějakej kamion 80km/h tak je logické že ho ty ostatní předjedou ale když máš na kam. Omezovač tak ten tě pustí max.na 93km/h takže jim to prostě trvá holt člověk musí mít trpělivost ;)

Hele Bazzi, já to chápu, ale každej je trochu soudnej, když vidím, že to nejde, tak přibrzdím a vrátím se ne? Já dnes tři na D1 problikl a tím jim dal najevo ať jedou, vydržel jsem to těch 30 sekund než toho druhého předjeli, ale jak píše Romario, když to trvá 10min. , tak to je moc

Odkaz ke komentáři

Hele Bazzi, já to chápu, ale každej je trochu soudnej, když vidím, že to nejde, tak přibrzdím a vrátím se ne? Já dnes tři na D1 problikl a tím jim dal najevo ať jedou, vydržel jsem to těch 30 sekund než toho druhého předjeli, ale jak píše Romario, když to trvá 10min. , tak to je moc

No jo každej člověk je jinej vím že takový paka jsou hlavně slováci(jinak nic proti slovákům) teda aspoň moje vlastní zkušenost jo a ještě maďaři ,Ale stalo se mi párkrát že mi normálně uhnul když mě viděl je to vše o vzájemném respektu

Odkaz ke komentáři

No jo každej člověk je jinej vím že takový paka jsou hlavně slováci(jinak nic proti slovákům) teda aspoň moje vlastní zkušenost jo a ještě maďaři ,Ale stalo se mi párkrát že mi normálně uhnul když mě viděl je to vše o vzájemném respektu

Maďaři zvlášť :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

jsou to zmrdi ... nějaký vrak který jede sotva 80 bych na tu naší slavnou dálnici ani nepustil .. at si jede po okreskách ... je fakt když je kamion prádnej tak je to většinou pohoda.. ale jinak ... to bych chcípal.. jako oni si neuvědumujou ,že když já jedu nějakých tech 140 - 150 , a náhle musím zbrzdit na 80 tak zavnou to do mně našije nějakej magor co jede třeba ještě rychleji a nedává uplně pozor... no a nehody v poslední době jsou tak z 85% způsobeny kamionem ..

No hlavně je problém tady ve zákonech ,autodopravcích - kteří posadí za několika tunový kolos frajírka co má ještě mokrý noty a hlavně v laksní policii ,která kdyby chtěla tak pokutuje od rána do večera... no a ono když někdo za něco dostane pokutu dvaktát zasebou tak už si rozmyslí ,zda bude dělat píčoviny...

Taky to jejich předjízdění .. každej jede stejně a v praze se stejně s cuknou na jižní spojce... tak to fakt nechápu ... jinak taky problém je masivní počet kamionů ... na silnicích ... to je snad jen u nás taková fregvence je to hrůza... a dal bych zákaz předjízdění pokavad jsou jen dva pruhy.. to by hodně zlepšilo ...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Tak to je skutecne hodne dobra zprava ;) I kdyz ... ja mam stale plnej pocet pac jezdim dle predpisu ;)

Kdyby se chovali jako státní policie, tak jim nikdo nic nebude zakazovat a nikomu by nevadili. Ale když si stoupnou 5m za ceduli obce do křoví a nastaví si tam 53km/h, tak se nemohou divit, že je lidi nesnáší. A státní policajt absolvuje bezmála dvouletou školu, kde se učí vše a včerejší popelář dostane hranatou čepici a buzeruje.

Dnes jsem jel přes Jihlavu, Znojmo do Vídně. Státní měřila rychlost ve 3 vesnicích mezi Jihlavou a Znojmem. Ani jednou mne nestavili, dvakrát jsem jel asi něco okolo 45 a jednou jsem jel cca 56, ale v úseku kde nebyl nikdo nikde, ani dům, jen jedna odobočka a zastávka busu, za ní schovaná Octa s bradavicí, říkám si: hmm, tak mne mají no, jedu dál, tam 3 policajti a já sám hodil blinkr a zastavil a oni na mne: ještě jste v toleranci, jeďte :o Tak že jsem poděkoval a zmizel jako pára nad hrncem. Ti se jen smáli :)

No a teď tady ve Vídni zapnu internet a čumím na tohle, prostě samá dobrá zpráva dnes :palec2:

A vvv votom to je ;)

Odkaz ke komentáři

taky me to potesilo, akorat, aby senat neudelal pozmenovaci navrh. Obce totiz investovali do vynosteno vybirani pokut za rychlost a v senatu sedi hodne byvalych starostu a podobne pakaze :(

Naštěstí tento návrh iniciovali senátoři, tak snad si nebudou srát do úst ;)

Hlavně ten od Ústín.L. , ten s tím knírkem, ten to bude tlačit proti měšťákům

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...