Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já Ti rozumim a jsem na Tvé straně.Jen si myslím že budou táhnout za jeden provaz jestli víš jak to myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jj chápu ale průvan jim tam udělat můžu čeho moc toho je příliš tu buzeraci přehánějí kdyby měli pravdu neřeknu ani slovo.Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Vidím, že seš z Karviné, tam má můj strýc celkem konexe.. kde tě zastavili? U Stadionu, resp. Hasičárny nebo co to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Motaaa: souhlasím s Tebou-nesmi jim všechno procházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dadacek- právě mně bylo jedno jestli by jeli semnou nebo ne já bych to zaplatil ale to by se vrátilo zpět po stížnosti na něj,ale ta drzost mi říct vy pane řidiči nesvitíte přitom svitím normál jen denním svícením každý den a dopravka mi řekne jak vám může u denního svícení svítit zadní světla a slabě nemají svítít vůbec co to je za blbost prostě sem nechápal co si dovolujou a stím spínačem mně dostal uplně .No závěr asi taky světla svítí normál jen je tu dnes hezky tak svití slunce a buď byl slepý nebo si myslel že já sem tak blbý a nechám si dát pokutu za tohle zaplacení=souhlas s přestupkem, neudělal by jsi už pak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak už začali i zabavovat automobily: http://auto.idnes.cz/policie-uz-letos-zaba...38_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A jak je to teda s tím svícením. Já myslel, že při denních světlech zadní nesvítí? To má škodovka nějakou vyjímku? Opilcům, ať je zabavují proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 S tím odebránim auta bych stoprocentně souhlasim bez kecu u řidiču u kterých naměřili alkohol.Bez pardonu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak tak, jako určitě bych si nenechal líbit to že by mě buzerovali za špatně umytá a zaprasená světla.... a nevím mě ještě ke všemu nasral ten poslanec kterej jel nalitej jak žolík a teď se snaží prosadit aby v povinné výbavě byl alkohol tester ko.ot jeden.. to jsem ale odpočil... jakéhokoli řidiče který evidentně pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky řídí tam bych mu to auto zabavil hned, ale to že budou kontrolovat i čistotu světel to už si myslím že je zas zbytečná buzerace a blbost. i na technický stav vozidla to co vídám na silnicích je někdy vážně mazec, u nás si myslím že každé desáté auto by technickou projít nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Já vím že třeba u Audin při denním svíceni svitěji pouze přední světla.Zadní NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kontrolovat přední světla je zhovadilost a buzerace. Jak to mám jako při jízdě zastavovat a mejt si průběžně světla? To nejde, nebo si mám pořídit kameru a namířit jí na světla?? Nebo jak si to představují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jsem myslel že mají policejní R 36 omezovač na 250km/h....a minule byl rozhovor že stím jeli až 272km/h..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak třeba 270 na tacháči? Ale jeli 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mají to bez omezovače!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Viděl jsem na vlastní oči to zrychlení a mužu Vám říct že moje srdce mi bušilo ještě asi deset minut.Neskutečnej hukot a je to prostě nádhera.Kéž by se kluci nikdy nevysekali protože řídit tak silný vůz...to neni ale opravdu prdel.Já vím že sice procházeji speciálním školením ale stejně lidský faktor neočuráš a fyziku už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Viděl jsem na vlastní oči to zrychlení a mužu Vám říct že moje srdce mi bušilo ještě asi deset minut.Neskutečnej hukot a je to prostě nádhera.Kéž by se kluci nikdy nevysekali protože řídit tak silný vůz...to neni ale opravdu prdel.Já vím že sice procházeji speciálním školením ale stejně lidský faktor neočuráš a fyziku už vůbec ne. Tak tak Romane, take jsem to zazil a hukot je, vystizne slovo Dnes porizen V1, tak doufam, ze pomuze...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'marcos' : fakt jo? Tak to gratuluju-je to můj největší kámoš v autě.Na kolik Tě vyšel? Máš to dobře nastavené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'marcos' : fakt jo? Tak to gratuluju-je to můj největší kámoš v autě.Na kolik Tě vyšel? Máš to dobře nastavené? Romariooo: Podarilo se mi ho sehnat za 6.000,- , ale ukecal jsem ho na 5.000,- , pul roku stare v evropske verzi, mam to nastavene na male "u".. Mas nejake tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak to je v pohodě-máš to dobře.Hlavně to vyndávej z auta a nenechávej ho vevnitř-dost se kradou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Romariooo: To jsem slysel, ze se to dost krade.. Uz se tesim, az potkam nejakou hlidku, at vidim jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Občas Ti hodi falešný poplach třeba u vrat které jsou dálkově ovládané ale jinak funguje docela spolehlivě.Mě se rozhoukal poprvé na Slovensku a zachránil mě před velkou pokutou protože jsem jel na 40 cca 65.Byl to super pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 U vrat, ja myslel, ze to male "u " to eliminuje.. Nemuzu se dockat, az se rozhouka, at vim, ze investice byla spravna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Budeš si myslet asi že jsem blázen...ale já od té doby snad jezdím opatrněji.Sice to nemá logiku ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To si nemyslim, protoze jeste nevim co to udela s moji osobou Romane, kde ho mas upevneny? Jo a jak si vyresil napajeni, ten kabel je krouceny a chtel bych ho nahradit, pripadne nekde protahnout, protoze me ten krouceny s*re.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mě to vede ke středu na lampičku pod střechou(osvětlení) Ten kroucený kabel je otrava-věřím Ti to. Zitra to zkusim nafotit lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.