Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky.

Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu.

Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h.

Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích.

Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá.

Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu.

Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie.

Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje.

post-6947-1234538224_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky.

Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu.

Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h.

Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích.

Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá.

Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu.

Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie.

Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje.

Myslel jsem, ze Ti V1 reagovala na Passata...

Odkaz ke komentáři

no tak mně dneska před chvílí ten na D11 dostal. Asi kilometr před sjezdem na Bohdaneč, naštěstí jsem už dával nohu z plynu a dojížděl ke sjezdu, jinak jsem jel furt přes 200. Naměřili 169, na tacho to bylo asi 180. Kurva, a to jsem furt čučel, jestli neuvidím Pasata, ale spletl jsem si ho s Meganem. Já ho viděl, teda tvar světel, ale jelikož neměl osvětlenou SPZ, tak jsem nebyl schopen rozeznat znak a prostě po tmě jsem si říkal, že ne, že to je Megan. No a byl to Pasat. Tak ještě doufám, že třeba do 5 dnů nezapíšou a bude to v pohodě, jinak to bude rok špatný. 2500,- je mi u prdele, 3 body mi taky tak nějak nevadí, protože to smažu, ale náhoda je blbec a je tu riziko, že mně čapnou do roka zas.

No, každopádně jsme pokecali, ale ukecat se nedali. Jen mi řekli, ať jezdím do 160.

Na chuja, Německo jsem krásně prosvištěl a po 600km pár km před barákem takhle na piču se nechat změřit.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři

no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě.

A ještě Ti poděkovali, viď? Meleš, meleš, meleš :ble

Odkaz ke komentáři

já je potkávám docela často, ale tentokrát za tmy jsem je nepoznal. Za světla je to OK.

no za té tmy je to vážně hnus..... jde poznat těžko..... :feve:... to auto se dá poznat za tmy až když je těsně za tebou cca 5 - 10 metrů max. tedy alespoň u mě.. a za té rychlosti čas moc nemáš sledovat jaké auto jede za tebou....

Odkaz ke komentáři

víš.... vždy se musí něco stát, aby se věci ubírali tím správným směrem, já to beru tak že jedna stupidní jízda rychlá mi může posrat celý život příjdu o papíry co pak.. bude mě to lézt do peněz. a upřímně takových aut by mělo být na dálnici více....osobně ať jezdí každý jak chce,ale už se kůli té bezpečnosti na silnicích musí něco stát :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...