Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky. Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu. Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h. Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích. Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá. Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu. Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie. Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky. Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu. Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h. Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích. Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá. Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu. Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie. Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje. Myslel jsem, ze Ti V1 reagovala na Passata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jo! Reaguje.To vím na sto procent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 to ze to nereaguje je podle me blbost odkud ta informace pochazi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To je špatná informace.V těch silných Passatech je radar a Valentine One ho dokáže detekovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) no tak mně dneska před chvílí ten na D11 dostal. Asi kilometr před sjezdem na Bohdaneč, naštěstí jsem už dával nohu z plynu a dojížděl ke sjezdu, jinak jsem jel furt přes 200. Naměřili 169, na tacho to bylo asi 180. Kurva, a to jsem furt čučel, jestli neuvidím Pasata, ale spletl jsem si ho s Meganem. Já ho viděl, teda tvar světel, ale jelikož neměl osvětlenou SPZ, tak jsem nebyl schopen rozeznat znak a prostě po tmě jsem si říkal, že ne, že to je Megan. No a byl to Pasat. Tak ještě doufám, že třeba do 5 dnů nezapíšou a bude to v pohodě, jinak to bude rok špatný. 2500,- je mi u prdele, 3 body mi taky tak nějak nevadí, protože to smažu, ale náhoda je blbec a je tu riziko, že mně čapnou do roka zas. No, každopádně jsme pokecali, ale ukecat se nedali. Jen mi řekli, ať jezdím do 160. Na chuja, Německo jsem krásně prosvištěl a po 600km pár km před barákem takhle na piču se nechat změřit. Editováno: 13. Únor 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tome: to si děláš prdel??? Tak to je vážny protože ještě jednou překročení rychlosti a jseš bez papíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak snad to bude OK, vychází mi to tak, že mně vždycky tak co 2 roky někde čapnou, vždycky o dost, zatím nejvíc o 92 navíc. Tak jestli to tak bude vycházet furt, tak no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tome: popiš jak to probíhalo prosím.Předjeli Tě a dali Ti najevo abys jel za níma nebo jak? P.S ty wole nechápu jak sis mohl spést Megana s Passatem je fakt že v té tmě to je na pikaču ale cítim s Tebou.Byli v pohodě nebo namachrovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Na hradecky dálnici jezdí Passat v modré metalíze a je fakt že ve 180 km rychlosti budeš těžko sledovat provoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj po hradecké jezdím často, ještě jsem neměl naštěstí tu čest je potkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jj po hradecké jezdím často, ještě jsem neměl naštěstí tu čest je potkat já je potkávám docela často, ale tentokrát za tmy jsem je nepoznal. Za světla je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jasně.Tome: tak si myslíš že to maji nastavené od 160 výše? To by docela i odpovidalo protože ta odchylka je čím vic jedeš větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě. A ještě Ti poděkovali, viď? Meleš, meleš, meleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jasně, kdybych napsal, že denně ráno seru, tak melu taky... prostě guma se nezapře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 já je potkávám docela často, ale tentokrát za tmy jsem je nepoznal. Za světla je to OK. no za té tmy je to vážně hnus..... jde poznat těžko..... ... to auto se dá poznat za tmy až když je těsně za tebou cca 5 - 10 metrů max. tedy alespoň u mě.. a za té rychlosti čas moc nemáš sledovat jaké auto jede za tebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Prostě konec ježdění dvousetkilometrové rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no popravdě já jezdím od nového roku max. 140 - 150 km/h nehrotím to...... za pokutu a body a další případné trable mi to nestojí . raději vyjedu dříve, a pojedu v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No a jestli takhle bude jezdit kazdy, jako treba pernikar (ja tak od noveho roku taky jezdim), tak mely ty passaty nejaky smysl, otazka je, jak dlouho to ridicum vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 víš.... vždy se musí něco stát, aby se věci ubírali tím správným směrem, já to beru tak že jedna stupidní jízda rychlá mi může posrat celý život příjdu o papíry co pak.. bude mě to lézt do peněz. a upřímně takových aut by mělo být na dálnici více....osobně ať jezdí každý jak chce,ale už se kůli té bezpečnosti na silnicích musí něco stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No jasne, taky to hodne zalezi na tom, co si dotycny prozil. Pokud to nikdo nezazije, tak si ani nepredstavi co se v te rychlosti muze stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Souhlas.V té rychlosti 200km/h se dá při kolizi jen málo co ovlivnit a auto v té rychlosti když bouchne napřiklad pneumatika je neovladatelné.Je to jistá smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jééžíš marjá děsná představa s tou pneu fůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No panove, me bouchla v listopadu pneu na najezdu na dalnici v zatacce pri cca 90km/h a to mi stacilo. Predstava, ze se mi to ma stat treba ve 150 uz je nepredstavitelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.