Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Podívej se Tomáši. Je jasné, že jakýkoliv záznam lze vymazat, jenom že jde stále o PC a tam ať děláš coi děláš, tak pořád ti tam zůstanou určitá data, ze kterých lze vše vyčíst, určitě ti to potvrdí kluci, kteří pracují s PC, tam je snad jedinná možnost a to přehrání celého software, což si ten policista nemůže dovolit. Další otázka je a na tu mi kluci nechtějí odpovědět, zda mají vůbec přístupové práva k mazání záznamů (souborů), já si myslím že ne. další věcí je, že v passatech jsou záznamová zařízení, jež zaznamenávají celou dobu jejich služby. Palo má 100% pravdu. V tom Pc to zůstane i po smazání. I ze zničeného HDD lze vytáhnout nepoškozená data. A policajti dnes nesmí bezgůvodně ani do evidence obyvatel,jelikož každý vstup musí být odůvodněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Palo: na tom Slovensku mě to zachránilo ještě předtím než ten zákon přijali protože ten četnik mi čuměl do auta a pustil mě dál.S tou hradeckou dálnici si dovolím tvrdit že to je nejlepší usek v Čechách co se týče dálnice.Je tam minimum bouráček(díky Bohu) a to taky o něčem svědčí No jo, ale kolik to je kilometrů všech těch úseků dohromady??? To že jsou ty úseky víme, ale 100km do kupy to dá těžko(nepočítal jsem to, ale o moc se určitě nepletu). O to jde, že tady jsou kousky to jo, ale kolik jich je a jak dlouhé? To Romariooo: na SK nemají četníky, ale policiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Palo, i tak by to bylo fajn, kdyby byla neomezená alespoň na těch úsecích. Konkrétně pro mně, když jezdím po D11 opravdu často by to bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 asi tady budu za pi.u, ale já v ČR s neomezenou rychlostí, byť jen na některých úsecích dálnic nesouhlasím ani náhodou,,, OK 160km/h ano, více v ČR určitě ne a to jen na těch nových a lepších úsecích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pro TomášeB: http://auto.idnes.cz/nemecti-ekologove-bro...35_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 asi tady budu za pi.u, ale já v ČR s neomezenou rychlostí, byť jen na některých úsecích dálnic nesouhlasím ani náhodou,,,OK 160km/h ano, více v ČR určitě ne a to jen na těch nových a lepších úsecích pro Čechy je lepší nikde, protože pak toho budou zneužívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to Dakie: se shodneme úplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Vy jste nějaky konzervy ne? Tíše s Váma souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 já sem kozoroh, takže konzervatista prostě tady nejsou dálnice v takovým stavu, aby to šlo.. a mentalita lidí též není zrovna na úrovni "D" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 vím jak to myslíš Romčo Ono co si budeme povídat, jsme v čechách, tady povolíš 0,2 promile alkoholu v krvi a 90% bude jezdit s 1,1 promilí, když povolím 160km/h, tak určitě se bude jezdit okolo 180km/h. Prostě tady nejde jen tak něco povolit. mluvím z vlastní zkušenosti, také né vždy jezdím do 130km/h na dálnici a podobně. Jsem jeden z čechů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Palo: plnej souhlas - naše mentalita a stav silnic na to není stavěná (teď jen nevím co je v horším stavu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 prostě tady nejsou dálnice v takovým stavu, aby to šlo.. a mentalita lidí též není zrovna na úrovni "D" Hlavne ta mentalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já si myslím že to neni jen o mentalitě.Rozhodně se jezdí líp než před rokem 2000...pamatuju jak jsem na dálnici musel problikávát Pepiky z Rychnova nad Kněžnou...ted většinou mimo kamionu je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Palo: úplně jsi mě to vzal z huby, povolíme 160, bude se tady jezdit 180. to je prostě mentalita českýho národa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak mám upřesnění ohledně policejních motocyklů yamaha, tyto motorky jsou vybaveny stejným zařízením pro měření rychlosti jako Passaty, to znamená, že mohou měřit rychlost jen za jízdy Pro Romana: vyhoď tu krabici z auta, je to na hovno, nenajde to ani náhodou, protože ty motorky nemají radar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Vyhazuje celý auto, prý, takže už je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Palo: ty woe...víš jak mě to sere? Dnes ale mě opět zachránil u Turnova a za normálních okolnosti bych je nevšiml...takže pořád je to pomocník Jinak četli jste tohle: http://zpravy.idnes.cz/bendl-chysta-espeze...4924_domaci_pei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to by bylo super, ja jsem urcite pro. Pokud ovsem cenu nenasadi jako treba litr za obyc znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 počítej s tím, že to bude okolo litru za sadu těch značek, počítám že budou ty značky tři, jako v DE, tam mají jednu do rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to neni moc.Já myslel že to bude podstatně dražší záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak jasne, neni to moc, ale kdyz uz bych si to platil, tak bych si chtel aspon sestavit svoje cisla. Nebo aspon nejaky ten napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Třeba se dočkáš když jim dojdou čiselny kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak jasne, neni to moc, ale kdyz uz bych si to platil, tak bych si chtel aspon sestavit svoje cisla. Nebo aspon nejaky ten napis pokud budeš chtít svůj nápis či číselnou sestavu, tak za to budeš platit okolo 10-15tis. alespoň tak o tom uvažují pánové, co to připravují, jsem tak zaslechl od vrabců co u nás seděli na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Palo: tak o tom už uvažujou delší čas-to neni ni nového kamaráde můj krásnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.