Dominator_88 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdravim v me octavce mi pri zataceni doprava jakoby klepe predni leve kolo, jen pri vyssich rychlostech mimo mesto. Co by to mohlo byt a nakolik vyjde tak oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zdravim v me octavce mi pri zataceni doprava jakoby klepe predni leve kolo, jen pri vyssich rychlostech mimo mesto. Co by to mohlo byt a nakolik vyjde tak oprava? Homokineticky kloub!Cena koukni treba na autokelly!Pohledej bouchani kola,je tu toho po kkt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) Homokineticky kloub!Cena koukni treba na autokelly!Pohledej bouchani kola,je tu toho po kkt! diky za radu... tak sem pohledal.. a pro jistotu zejtra utahnu srouby na kole a kdyz to nebude ono tak pude k mechanikovi Editováno: 21. Květen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Na 99 % to bude homokinetický kloub. Cenu nevím, ale raději vyměnit za včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ahoj. Mám podobný problém. Při plném rejdu vlevo mi hučí LP kolo a hučení skončí asi u poloviny rejdu vlevo. Když jedu pomalu vlevo a sundám nohu z plynu nebo jemně přidám, tak slyším jemné klepnutí. Myslel jsem, že by to mohlo být ložisko, ale podle příspěvku výše asi homokinetický kloub? Je po výměně třeba dělat geometrii? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Muze to byt i jenom to lozisko,ale nejsem si jisty!U me to byl ten kloub!Geometrii by ti udelali automaticky pokud by jsi to dal do servisu! Editováno: 24. Květen 2008, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.