Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to máme stejnej vkus :palec2: Mě se právě Solidy taky moc líbí a proto hledám co nejpodobnější design, ale leštěnky :) Jsem zvědavej na ty tvoje.... ;)

Hodně podobné solidům jsou audinácké 5ti paprsky

Jo 5 paprsky od audi jsou cool ;) a kdyz s evylesti tak to bude masakr :)

Braska :) tak jak to vypada bude vymena ?

• Autor

No brácha pořád lamentuju jaký ty kolesa a výměna bude určitě, chci si udělat na zimu sadu 17" :) Teď ještě uvažuju o nějakejch pružinách aby to vypadalo fajnově :) Ty tam máš pružiny??

Jeste ne,ale uz pokoukavam a brzko tam pujdou ....Po dovce objedavam cca za mesic....

Nejvic se mne zamlouvaji Eibachy nebo Weitec ;) a pak jeste 20mm podlozky do zadu a 15mm do predu :)

A nechavam 17" nechci tvrdou lavici...Ono je mit pekny auti na zemi jako PTica ale jak by to vypadalo kdybych jel na dovcu nebo ve 4 s nakupem :p

• 3 týdny později...
  • Autor

Ahoj, tak mám další tip na ALU ;)

Jsou to 8x18 z Audi RS6 :) Pořád to propočítávám a nakonec mi vyšlo nejlíp ET30 a pneu 235/40/18. Kola povylezou ven o 18mm a celkový průměr se zvětší o 5mm což je pakatel. Když bych dal 225/40/18 tak bude průměr o 1mm větší, ale zase je širší ráfek to znamená roztažení gumy a zbyde z toho šlupka :feve: Tak co myslíš brácha???? Jinak je mi líto, že jsem nemohl na ten srazík :aggressive:

RS6 jsou libovy kola presne muj vkus ;) Jen bych si pockal a sehnal orig RS6 ne repliku :)

Pneu bych dal teda 225/40 nejenom ze to je nejvice pouzivany rozmer v 18" takze cena je lepsi oproti 235 ale take bude schvaleny na Supika,ale 235 ??? :)

• Autor

vzhledem k tomu, že stejně nebudu nic schvalovat tak gumy lepší širší :) Proč myslíš čekat na origo??? Já scháním a nic moc. Našel jsem repliky Alessio a ty si myslim, že by snad mohly bejt dobrý nee?? Já měl Alessia na Passatu a spokojenost......

Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 :D:rolleyes:

Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita -_-

Tim nerikam ze MAM jsou spatny,ale.... ;)

Pokud to nebudes schvalovat tak neres a dej tam Braska klido do zadu 245 :D:rolleyes:

Muj nazor je ze kdyz vezmes treba MAM A8 v 19" a potom kouknes na orig A8 viz. PTica tak dle meho tam jde videt ta kvalita -_-

Kurňa Petříku MAM jsou good. :p

Ježiš, vys**te se už na ty A8mácké kola, MAM neMAM, má je už každý, copak už nejsou žádné jiné kola? :kol-19:

Upraveno od JoeTroska

PTica nemá origa :p

Aha tak nic vracim zpatky :palec2: ...Braska kup RS6 nejlepe vytunene od lestimekola aby vypadaly takto.... :p:)lol

post-8971-1214511472_thumb.jpg

... ja na MAM 8 nedam dopustit ;) myslim ze Supikovi pristanu :palec2:

post-13322-1214514788_thumb.jpg

• Autor

Kua to vypadá spíš na chromáče než vyleštěné hm?? Jinak to je naprostá bomba - přesně to bych bral :palec2:

Lesteni... ;) prace firmy lestimekola :)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak Brácha už máš nablejskaný kolesa??? Já po dlouhé rozvaze půjdu taky do Solidů a hotovo :palec2:

Nene ;) ,ted resim listy do laku,kapku hudbu :band a interier.... :)

Mam ted problemy s praci tak se mne nechce dvakrat moc davat penize do auta :(;)

Solidy jsou myslim dobra volba pokud nechces neco extra a mit stale takovy orig uhlazeny design ;)-_- Jo a prodava je stale myslim Kacer,ty muzu jen doporucit malo kdo se o ne tak staral jako prave On...

• Autor

Kačer jo? A nevíš jestli je ještě má?? BERU HNED!!!!

MA je,alespon co sem mu psal naposledy napis mu SZ ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Zdárek, tak už jsem sehnal Solidy a už se na ně moc těšim. Ještě nové pneu a pak dám fotos :palec2: . Ještě ladim facelift :)

Braska tak ted budem jak dvojce ;):D:rolleyes:

Zrcatka vid....

• Autor

Zatim mám zadní světla a masku. O zrcátkách uvažuju, ale nevim. Skoro mi přijdou hezčí ty starší....mno uvidíme :palec2: Jak tys pokročil??

Maska,svetla facelit,interier do laku(klavirovka),podlozky pod kola,SPZ na pevno bez podlozky,kompletni osviceni LED,zakazkove napisi,mracitka,predni mrizky klavir,pod spojler Cupra R ;)a listy chrom pod okna, ted jen lestim a projizdim se...

Dale uvidim,koncim ted v praci takze nalada neni upa nejlepsi :sleep:;)

• Autor

Tak to už asi vypadá jináč viď? Hoď nějaký foto z poslední doby ať se pokochám :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.