Publikováno Květen 21, 200817 r Ahoj všem, mám na Vás prosbu. Můj přítel se poprvé přihlásil a hned jej vybrali do soutěže L´oreal Color Trophy 2008 v kategorii pánský střih-účes, která je uvedena na internetu (odkaz níže). Tak jsem mu poslal hlas i kamarádi a říkali jsme si, je to dobrý, je druhej. A najednou se u jiného účastníka objevilo nějak moc hlasů během chvilky. A tak Vás chci poprosit, jestli by jste neotevřeli níže uvedený odkaz a nedali mu jeden hlas. Je to prostřední foto ve spodní řadě: kadeřník MALINA Jaroslav , Salón : Bomton classic - zde pod fotkou stačí kliknout na slovo : HLASOVAT Odkaz na hlasování: http://www.colortrophy.cz/hlasovani.php?tab=2 Moc díky Palo P.S. Pokud se Vám nechce, nemusíte, je to jen na Vás
Květen 21, 200817 r jeden ze dvou normálních na té stránce (pochopitelně nejlepší), teda ten poslední dole je dě.... Upraveno Květen 21, 200817 r od rolbař
Květen 21, 200817 r Autor Odeme ma taky hlas.. ostatni vypadaji priteplene No jo no, když to my jsme všichni
Květen 21, 200817 r no tak ačkoliv nejsem příznivcem takových hlasování, kde se to honí přes kamarády a známé, tak jsem ti tam ten hlas dal. BTW, mohl by jsi nám taky toho svého přítele ukázat v přítelkyních
Květen 21, 200817 r Autor Mám u Tebe jednu 12 na škodahome... Ale jo, proč ne Jen mne mrzí, že Jára vedl o 10 hlasů a najednou má zase jinej kadeřník o 15 hlasů více. Ale to je jedno, díky všem
Květen 21, 200817 r Autor no tak ačkoliv nejsem příznivcem takových hlasování, kde se to honí přes kamarády a známé, tak jsem ti tam ten hlas dal. BTW, mohl by jsi nám taky toho svého přítele ukázat v přítelkyních Máš pravdu Tome, mohl
Květen 21, 200817 r Palo : Tak sem to tam taky zakliknul Jinak ukazal sem to pritulkyni a ta ho vybrala take nezavisle.
Květen 21, 200817 r Autor Palo : Tak sem to tam taky zakliknul Jinak ukazal sem to pritulkyni a ta ho vybrala take nezavisle. Děkuji a vzkaz pro přítelkyni: máš dobrá vkus holka
Květen 21, 200817 r Děkuji a vzkaz pro přítelkyni: máš dobrá vkus holka Haha ... mam prej vyridit, ze ona to prej vi, ze ma dobrej vkus
Květen 21, 200817 r Autor Haha ... mam prej vyridit, ze ona to prej vi, ze ma dobrej vkus Tak to byl pokus o vtip no, hold né vždy se zadaří
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.