Palo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ahoj všem, mám na Vás prosbu. Můj přítel se poprvé přihlásil a hned jej vybrali do soutěže L´oreal Color Trophy 2008 v kategorii pánský střih-účes, která je uvedena na internetu (odkaz níže). Tak jsem mu poslal hlas i kamarádi a říkali jsme si, je to dobrý, je druhej. A najednou se u jiného účastníka objevilo nějak moc hlasů během chvilky. A tak Vás chci poprosit, jestli by jste neotevřeli níže uvedený odkaz a nedali mu jeden hlas. Je to prostřední foto ve spodní řadě: kadeřník MALINA Jaroslav , Salón : Bomton classic - zde pod fotkou stačí kliknout na slovo : HLASOVAT Odkaz na hlasování: http://www.colortrophy.cz/hlasovani.php?tab=2 Moc díky Palo P.S. Pokud se Vám nechce, nemusíte, je to jen na Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Máš to tam....ten účes si mi líbí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) jeden ze dvou normálních na té stránce (pochopitelně nejlepší), teda ten poslední dole je dě.... Editováno: 21. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Odeme ma taky hlas.. ostatni vypadaji priteplene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Odeme ma taky hlas.. ostatni vypadaji priteplene No jo no, když to my jsme všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No jo no, když to my jsme všichni Ukaz fotku hned ti reknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 odkliknuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Máš to tam kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 hlasoval jsem takýýýýýýýýýýý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Máš to tam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Děkuji přátelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Fakt díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 no tak ačkoliv nejsem příznivcem takových hlasování, kde se to honí přes kamarády a známé, tak jsem ti tam ten hlas dal. BTW, mohl by jsi nám taky toho svého přítele ukázat v přítelkyních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Mám u Tebe jednu 12 na škodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Mám u Tebe jednu 12 na škodahome... Ale jo, proč ne Jen mne mrzí, že Jára vedl o 10 hlasů a najednou má zase jinej kadeřník o 15 hlasů více. Ale to je jedno, díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 no tak ačkoliv nejsem příznivcem takových hlasování, kde se to honí přes kamarády a známé, tak jsem ti tam ten hlas dal. BTW, mohl by jsi nám taky toho svého přítele ukázat v přítelkyních Máš pravdu Tome, mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Palo : Tak sem to tam taky zakliknul Jinak ukazal sem to pritulkyni a ta ho vybrala take nezavisle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Palo : Tak sem to tam taky zakliknul Jinak ukazal sem to pritulkyni a ta ho vybrala take nezavisle. Děkuji a vzkaz pro přítelkyni: máš dobrá vkus holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Děkuji a vzkaz pro přítelkyni: máš dobrá vkus holka Haha ... mam prej vyridit, ze ona to prej vi, ze ma dobrej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 hlas i ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Haha ... mam prej vyridit, ze ona to prej vi, ze ma dobrej vkus Tak to byl pokus o vtip no, hold né vždy se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Palo: myslím že to byla trochu ironie ze strany Michala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.