maxik1 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Prosim vas poradte mi, je tu uz vela ludi co to robili....chcem si zmenit latku na tapecoch...je mi jane, ze staru latku musim odlepit, ale vazne nevim ako.....mate nejake rozpustadlo, alebo nieco podobne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 nalep to přes původní čalounění, to je vpraveno za tepla lisováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ved mi to bolo nejake divne.....skusal som nalepit maly kusok na to chemoprenom, ale dal som ho asi malo, pretoze som to lahko odtial strhol.....takze tam toho dat vyse asi....inak dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drebin Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) Chemoprén je výborná věc, ale je potřeba si přečíst návod Ze zkušenosti. Rozetřít na obě lepené plochy (štětec) a nechat zaschnout cca 5 - 10 min (nesmí na omak lepit nebo se dokonce tahat). Potom přiložit k sobě a pořádně zahladit nebo zatížit ... pak není na Světě síla, která... Editováno: 23. Květen 2008, autor: Drebin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 dakujem vam za radu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Len by som chcel, ze praca sa podarila.......akurat na poslednej fotke je vidiet co som zmrvil, no je to dole, nevadi mi to......no a uz ma cakaju len tri dalsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) fajnéé .....jsem objevil na svých tapecich taky jakejsi flek od vody...bets nevim kde se tam vzala...takže budu si hrat taky na čalouníka...zatím nevim co přes to přelepim....nebo jestli to nevyměnim za černy tapecí z novyho modelu Editováno: 21. leden 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ja taky nad tym uvazuju..jen taky nevim co tam nalepim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.