Publikováno Květen 21, 200817 r Prosim vas poradte mi, je tu uz vela ludi co to robili....chcem si zmenit latku na tapecoch...je mi jane, ze staru latku musim odlepit, ale vazne nevim ako.....mate nejake rozpustadlo, alebo nieco podobne??
Květen 21, 200817 r Autor Ved mi to bolo nejake divne.....skusal som nalepit maly kusok na to chemoprenom, ale dal som ho asi malo, pretoze som to lahko odtial strhol.....takze tam toho dat vyse asi....inak dakujem
Květen 23, 200817 r Chemoprén je výborná věc, ale je potřeba si přečíst návod Ze zkušenosti. Rozetřít na obě lepené plochy (štětec) a nechat zaschnout cca 5 - 10 min (nesmí na omak lepit nebo se dokonce tahat). Potom přiložit k sobě a pořádně zahladit nebo zatížit ... pak není na Světě síla, která... Upraveno Květen 23, 200817 r od Drebin
Květen 24, 200817 r Autor Len by som chcel, ze praca sa podarila.......akurat na poslednej fotke je vidiet co som zmrvil, no je to dole, nevadi mi to......no a uz ma cakaju len tri dalsie
Leden 21, 200916 r fajnéé .....jsem objevil na svých tapecich taky jakejsi flek od vody...bets nevim kde se tam vzala...takže budu si hrat taky na čalouníka...zatím nevim co přes to přelepim....nebo jestli to nevyměnim za černy tapecí z novyho modelu Upraveno Leden 21, 200916 r od Krtek6
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.