Publikováno Květen 22, 200817 r Ahoj, chtěl bych si přišroubovat přední registrační značku a abych se dostal k matičkám šroubů,tak chci vyndat to spodní svislé černé žebrování v předním nárazníku. Jak to mám nejlépe vyndat? Stačí jen zatáhnout dopředu nebo nějak jinak?? Díky
Květen 23, 200817 r Nejlepší je když vyndáš mřížky vedle mlhovek a tu prostřední musíš tlačit směrem k chladiči. Je tam pouze nastrčená, trošku síly se neboj do toho dát a je venku jedna radost
Květen 23, 200817 r Autor A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední??
Květen 25, 200817 r A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední?? Zatlač do ní směrem ke chladiči. Mrížky u mlhovek vyndávat nemusíš.
Květen 26, 200817 r A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední?? vyndavat je nemusíš, mě se to líp vyndavalo, když byly venku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.