RLP Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj, chtěl bych si přišroubovat přední registrační značku a abych se dostal k matičkám šroubů,tak chci vyndat to spodní svislé černé žebrování v předním nárazníku. Jak to mám nejlépe vyndat? Stačí jen zatáhnout dopředu nebo nějak jinak?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nejlepší je když vyndáš mřížky vedle mlhovek a tu prostřední musíš tlačit směrem k chladiči. Je tam pouze nastrčená, trošku síly se neboj do toho dát a je venku jedna radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední?? Zatlač do ní směrem ke chladiči. Mrížky u mlhovek vyndávat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 A proč mám vyndavat ty mřížky u mlhovek, když jak píšeš mám jen zabrat a vytáhnu tu prostřední?? vyndavat je nemusíš, mě se to líp vyndavalo, když byly venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.