skpaska Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Vedel by mi prosím vás niekto vysvetliť čo to je ten Zápis Eprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 jaký ten zápis eprom ??? o co má jako jít ? proč to chceš vědět ? do motorovky ? do budíků ? když už tak aspon eeprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Našiel som na nete neaký univerzalny kabel pre chiptunnig a bola tam spomenuta taka funkcia ja som laik a len sa pýtam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Našiel som na nete neaký univerzalny kabel pre chiptunnig a bola tam spomenuta taka funkcia ja som laik a len sa pýtam. zápis do eprom se provádí softwarově a mazání ultrafialovým světlem (speciální mazačky)do eeprom je zápis i mazání softwarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Našiel som na nete neaký univerzalny kabel pre chiptunnig a bola tam spomenuta taka funkcia ja som laik a len sa pýtam. Raději na to zapomeň,to už není sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.