JasteR Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) VIDEO Car Winter Cup 24-25.2008 - Milovice - část 2/2 + Crash : Editováno: 27. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Pěkné...na to že tu hundrtku vzali přes střechu tak to vypadá dobře....stalo se někomu něco?ale vypadá to že ne....myslel jsem že je povinej rám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 To bylo hustý jak to hodil přez boudu. Ale v tomhle autě je to celkem hned. jednou jsem to viděl v Panenským týnci na tuningu dělal drifty a taky to hodil přes boudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Kluci z Š100 měli jenom odřeniny a pěkně polámaný (ne doslova), hlavně byly v šoku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Pěkné...na to že tu hundrtku vzali přes střechu tak to vypadá dobře....stalo se někomu něco?ale vypadá to že ne....myslel jsem že je povinej rám... Jsou to amaterske zavody a bez ramu .. tem klukum nebylo mozna ani 18 .. vypadalo to ze pri nich stali andele pac pry nemaji nic zlomene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.