Přejít na obsah

Matice polos 6Q0407396B cvakání

parkan

Doporučené příspěvky

Zdravím...taky máte na fabii problémy?...s maticema polos 6Q0 407 396 B mě pravidleně po 1/2 roce se vždy nějak povolej a z auta se ozývá cvakanutí...když prudce podřadím..... už jsme to měl kolikrát v servisu Škoda vždy jen dotáhly nebo udajně zalepily....Dnes jsem tam byl opět zas jsem tvrdil že jsou povolené..tak mě vyměnily za nové...tak jsem na to zvědav....je vůbec možné aby se samy povolovaly a vydávaly takové cvakání...Fábii mám rok 2000 najeto 72000km!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím...taky máte na fabii problémy?...s maticema polos 6Q0 407 396 B mě pravidleně po 1/2 roce se vždy nějak povolej a z auta se ozývá cvakanutí...když prudce podřadím..... už jsme to měl kolikrát v servisu Škoda vždy jen dotáhly nebo udajně zalepily....Dnes jsem tam byl opět zas jsem tvrdil že jsou povolené..tak mě vyměnily za nové...tak jsem na to zvědav....je vůbec možné aby se samy povolovaly a vydávaly takové cvakání...Fábii mám rok 2000 najeto 72000km!!!!

u starejch modelů (do 2001-tusim)se to povolovalo ( ty plechový ) dej ty od 2003 a máš pokoj

už se to tu řešilo!!!-(hledat!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...