parkan Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Zdravím...taky máte na fabii problémy?...s maticema polos 6Q0 407 396 B mě pravidleně po 1/2 roce se vždy nějak povolej a z auta se ozývá cvakanutí...když prudce podřadím..... už jsme to měl kolikrát v servisu Škoda vždy jen dotáhly nebo udajně zalepily....Dnes jsem tam byl opět zas jsem tvrdil že jsou povolené..tak mě vyměnily za nové...tak jsem na to zvědav....je vůbec možné aby se samy povolovaly a vydávaly takové cvakání...Fábii mám rok 2000 najeto 72000km!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Mě něco cvaká u kola, je to ale velice nepatrné, slyším ti jen když otevřu okýnko a jedu tak do 20km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Zdravím...taky máte na fabii problémy?...s maticema polos 6Q0 407 396 B mě pravidleně po 1/2 roce se vždy nějak povolej a z auta se ozývá cvakanutí...když prudce podřadím..... už jsme to měl kolikrát v servisu Škoda vždy jen dotáhly nebo udajně zalepily....Dnes jsem tam byl opět zas jsem tvrdil že jsou povolené..tak mě vyměnily za nové...tak jsem na to zvědav....je vůbec možné aby se samy povolovaly a vydávaly takové cvakání...Fábii mám rok 2000 najeto 72000km!!!! u starejch modelů (do 2001-tusim)se to povolovalo ( ty plechový ) dej ty od 2003 a máš pokoj už se to tu řešilo!!!-(hledat!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Aky je rozdiel medzi maticami 6Q0 407 396 B a 6Q0 407 396? Objednal som omylom tu s indexom B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.