TiGeRZ Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Zdravim ALL Planujem ist na dovolenku do chorvatska s autom.....ale ako je vidiet mam tam dost zasahov do karoserie, ine svetla, repro na palubovke a podobne..... Co by na taketo upravy hovorili policajti s inych statov? Nemate skusenosti nejake negativne? Ak tu taketo vlakno je tak sa ospravedlnujem, ale nemohol som nic naaaajst..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Jiné světla mám také a v chorvatsku jsem byl. Nikde žádný problém já bych se nebál a neřešil to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Jiné světla mám také a v chorvatsku jsem byl. Nikde žádný problém já bych se nebál a neřešil to. Ide mi hlavne o tie karosarske casti, A HID sadu v cockach......Predsa je to zasah do vozidla....nerad by som schytal nejakych par stovak euro Editováno: 29. Květen 2008, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 nikto nemal ziadny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 no pokud ho nikdo nemněl,neznamená to že ty ho mít nebudeš,bejt tebou,dal bych minimálně ty světla zpět. V cizině si velmi rádi cizince vychutnávaj,není vyjímkou že na mněřeném useku berou pouze cizince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 a Chorvati jsou jak je známo vypatlanci, jim tam za chvíli nebude nikdo jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 HID sadu mám v služobáku(klasické paraboly) asi pol roka. každý týžden vyrážam smer EU-CZ,D,NL,B,F,AT a žiadny problém s policajtmi som nemal. okrem toho mám na aute už 4r. nahodený nerezový rám a stupačky bez homologizácie. do Chorvátska chodím cez H a s policajtmi som problém nikdy nemal,takže osobne by som sa nebál . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 NJN ale to je jako když řeknu že jezdim jako prase a zatim jsem o body nepřišel. A podívej se jak vipadá ta jeho fabka,tonovaný okna,vzadu asi bez klik,určo mladej kluk. A vem si toho chudáka chorvatskýho příslušníka v JUGU koral co na něj dřel pul života,nebude si léčit komplexi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 v mojom prípade tie veci montoval šéf,takže prípadné problémi a pokuty idú na jeho triko. jediné s čoho by som mal srach,sú tie okná(to máš pravdu),holt nedokážem si predstavyť vraziť kopec prachov do auta a potom sa strachovať s ním jazdiť koli pokutám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) Chorvatů bych se asi tak moc nebál, to spíš Slovinců a Rakušáků, myslím že tyhle dva průjezdní státy jsou na to více vysazení. Jinak ti TIGeRZ trochu poradím, ten tuning dělej obráceně, napřed si zjisti co a jak legislativa a podle toho dělej auto. Editováno: 31. Květen 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 kdo jezdí podle předpisu,toho policajti nestavěj,tam se nebuzeruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tonované okna to za to buzerujú? Aj keď mam osvedcenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 kdo jezdí podle předpisu,toho policajti nestavěj,tam se nebuzeruje Tak to tedy nevím, přejel jsem rakouské hranice a za 15 minut za zadkem A4 a pěkněj nápis STOP. Běžná kontrola osob atd. Nic jsem neudělal a jestli si sledoval v posledních týdnech TV atd., tak bys věděl, že opravdu němci a rakušáci čechy kontrolujel velice často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.