Přejít na obsah

prizpusobeni budiku


drroman

Doporučené příspěvky

cus,mam maly problem,koupil jsem si budiky s polodotem,udelal jsem vymenu podle visu,ale nemuzu se do tech novych budiku nalogovat,zadam pin,a napise mi to neplatny login,chyba komunikace.nevite cim to je?mam komfortku 3gen a budiky jsou z oktavky 12/2001 takze taky by mely byt ok.pin k tem novym budikum mam.sviti mi na nich immo aktivni a kontrolka blika.do tech starych se normalne naloguju,nevite co s tim?jo,a po prizpusobeni imma musim znovu prizpusobovat klice?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš špatnej PIN, a nebo jsi ho zadal několikrát špatně a budíky jsou blokly

klíče se musí poté taky přispůsobit

pin mam ten pod kterym ty budiky byly v tom starem aute,nacteny vag tachem a totozny se stitkem k tomu autu.pres adresu 17 pristrojova deska jsem v mojem aute nacetl tyto nove budiky,zadal tento pin v loginu,ale vypise mi to hlasku,neplatnylogin chyba komunikace.nevim co delam spatne.v pripade,ze jsou ty budiky blokle,daji se odblokovat? a popr jak? Editováno: , autor: drroman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pin mam ten pod kterym ty budiky byly v tom starem aute,nacteny vag tachem a totozny se stitkem k tomu autu.pres adresu 17 pristrojova deska jsem v mojem aute nacetl tyto nove budiky,zadal tento pin v loginu,ale vypise mi to hlasku,neplatnylogin chyba komunikace.nevim co delam spatne.v pripade,ze jsou ty budiky blokle,daji se odblokovat? a popr jak?

nech je hodku se zaplym zapalováním, pak zkus znova

pokud je PIN správnej, tak nejde nic dělat špatně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zablokovany ?
ee,nevim na co se vymluvit,aby to nebylo na mne :kol-17: jednoduse a proste jsem je nakodoval na poprve,tim se zmenil pin na muj puvodni a ja jsem se pak prihlasoval pod pinem co byl k budikum.zmatlo mne to,ze po nacteni budiku se mi na vagu zobrazuje stary vin,tak jsem myslel,ze nejsou prizpusobene a plati puv pin.no snad jsem to vysvetlil dostatecne ted uz se mi :doh muzete smat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...