drroman Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 cus,mam maly problem,koupil jsem si budiky s polodotem,udelal jsem vymenu podle visu,ale nemuzu se do tech novych budiku nalogovat,zadam pin,a napise mi to neplatny login,chyba komunikace.nevite cim to je?mam komfortku 3gen a budiky jsou z oktavky 12/2001 takze taky by mely byt ok.pin k tem novym budikum mam.sviti mi na nich immo aktivni a kontrolka blika.do tech starych se normalne naloguju,nevite co s tim?jo,a po prizpusobeni imma musim znovu prizpusobovat klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 máš špatnej PIN, a nebo jsi ho zadal několikrát špatně a budíky jsou blokly klíče se musí poté taky přispůsobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) máš špatnej PIN, a nebo jsi ho zadal několikrát špatně a budíky jsou bloklyklíče se musí poté taky přispůsobit pin mam ten pod kterym ty budiky byly v tom starem aute,nacteny vag tachem a totozny se stitkem k tomu autu.pres adresu 17 pristrojova deska jsem v mojem aute nacetl tyto nove budiky,zadal tento pin v loginu,ale vypise mi to hlasku,neplatnylogin chyba komunikace.nevim co delam spatne.v pripade,ze jsou ty budiky blokle,daji se odblokovat? a popr jak? Editováno: 29. Květen 2008, autor: drroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 pin mam ten pod kterym ty budiky byly v tom starem aute,nacteny vag tachem a totozny se stitkem k tomu autu.pres adresu 17 pristrojova deska jsem v mojem aute nacetl tyto nove budiky,zadal tento pin v loginu,ale vypise mi to hlasku,neplatnylogin chyba komunikace.nevim co delam spatne.v pripade,ze jsou ty budiky blokle,daji se odblokovat? a popr jak? nech je hodku se zaplym zapalováním, pak zkus znova pokud je PIN správnej, tak nejde nic dělat špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 uz je to vyreseno,diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 zablokovany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 zablokovany ?ee,nevim na co se vymluvit,aby to nebylo na mne jednoduse a proste jsem je nakodoval na poprve,tim se zmenil pin na muj puvodni a ja jsem se pak prihlasoval pod pinem co byl k budikum.zmatlo mne to,ze po nacteni budiku se mi na vagu zobrazuje stary vin,tak jsem myslel,ze nejsou prizpusobene a plati puv pin.no snad jsem to vysvetlil dostatecne ted uz se mi muzete smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.