Bladik Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Chtel bych se zeptat zda nema nekdo zkusenosti s aktivnimi plasici zvere typu hlodavcu apod., ktere rozeziraji kabely a molitanove kryty v nasich motorech Nasel jsem nejake aktivni prvky jako http://www.format1.cz/article.asp?nArticle...p;nLanguageID=1 ci nejake spreje : http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?p=...kat=&id=574 Chtel bych vedet zda s tim nekdo uz ma zkusenost a zda to montoval a jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 mám aktivní,felicii mám celou rozežranou,na oktávku si zatím netroufli,díky tomu plašiči :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 mám aktivní,felicii mám celou rozežranou,na oktávku si zatím netroufli,díky tomu plašiči :-) Proc se to presunulo do ostatnich kdyz je to stejnak zalezitost motoru a ten aktivni mas namontovany kde a jak...nemas nejakou fotecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Proc se to presunulo do ostatnich kdyz je to stejnak zalezitost motoru a ten aktivni mas namontovany kde a jak...nemas nejakou fotecku zítra ti to blejsknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zítra ti to blejsknu Moc dik, tesim se na fotecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 dobrý plašič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 dobrý plašič Hezky no a jak to mas namontovane v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tady to máš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Dik moc, docela dobry napad to dat takhle, aspon to obsahne cely motor, ja to teda prokouknu a namontuju to taky at uz ti hlodavci daji pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Hezky no a jak to mas namontovane v aute T neni muj plašič. Namontovat se asi moc nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.