Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ZDRAVIM...NEVIEM,ALE VSIMOL SOM SI, ZE POSLEDNE CCA 4 DNI MI AUTO AKOSI VIAC ZERIE...PREDTIM SOM MIMO MESTO ROBIL PRI NORMALNEJ JAZDE V POHODE ZA 7-7,5 LITROV,TERAZ TAK 8,5 PRI ROVNAKOM STYLE JAZDY..INAC AUTO IDE NORMALNE,STARTUJE DOBRE,OBCAS SA MI PRI TEPLOTACH OKOLO 5 STUPNOU STALO,ZE V NIZKYCH OTACKACH ZACUKALO,ALE CO SOM TU O TOM PRECITAL,JE TO TYPICKE PRE TENTO MOTOR...TERAZ BEZI NORMALNE,VAG NEUKAZAL NIC...SKUSIL SOM ODPOJIT VAHU VZDUCHU,TAK AUTU KLESLI OTACKY...KED SOM JU DAL SPAT,ZDOCHLO..ZNOVA SOM NASTARTOVAL A BEZI NORMALNE..KDE MAM ZACAT S HLADANIM VADY?NIECO ASI V PORIADKU NEBUDE,ALE CO????DAKUJEM

Vloženo
ZDRAVIM...NEVIEM,ALE VSIMOL SOM SI, ZE POSLEDNE CCA 4 DNI MI AUTO AKOSI VIAC ZERIE...PREDTIM SOM MIMO MESTO ROBIL PRI NORMALNEJ JAZDE V POHODE ZA 7-7,5 LITROV,TERAZ TAK 8,5 PRI ROVNAKOM STYLE JAZDY..INAC AUTO IDE NORMALNE,STARTUJE DOBRE,OBCAS SA MI PRI TEPLOTACH OKOLO 5 STUPNOU STALO,ZE V NIZKYCH OTACKACH ZACUKALO,ALE CO SOM TU O TOM PRECITAL,JE TO TYPICKE PRE TENTO MOTOR...TERAZ BEZI NORMALNE,VAG NEUKAZAL NIC...SKUSIL SOM ODPOJIT VAHU VZDUCHU,TAK AUTU KLESLI OTACKY...KED SOM JU DAL SPAT,ZDOCHLO..ZNOVA SOM NASTARTOVAL A BEZI NORMALNE..KDE MAM ZACAT S HLADANIM VADY?NIECO ASI V PORIADKU NEBUDE,ALE CO????DAKUJEM

zacal bych u vahy vzduchu. jestli mas Vag tak ji za jizdy naloguj .

Vloženo
bov zatial nemam..sice v plane je,ale zatial tam je seriovy...ak je tu niekto,kto tomu rozumie,poradte mi ako tu vahu skontrolovat

na logovat ale nejlepší je osciloskop ;)

Vloženo

vaha nalogovana a vysledok je-dobra..precistil som aj klapku,skontroloval hadicky podtlaku a jedna bola akasi divoka a rozpadla sa mi v rukach..vymenil som pre istotu vsetky..vyzera to ze je vsetko v poriadku..dnes trasa dlha cca 50 km a spotreba 7,1 litra podla pc..

Vloženo

Ja jsem na AGU 1.8 jezdil po meste kolem 9.5-10.5 litru/100km. Po vymene gufer na ventilech a rozvodech mi to uz nejakou dobu zere 12l/100km po meste.

Clovek co me to delal rikal , ze v zime to zere vic, ale ted vlete to sice nezere 12 , ale tak 11.5 coz je porad o hodne vic nez predtim.

Na VAGu zadna chyba, hadice jsou tesny, vaha se zda byt po nalogovani pri jizde ok.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...