supsak Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ahojte. Je moznost zohnat na octavku kombi tdi 81kw, do zadu oproti serii zvysene spruziny?, o cca 2 cm , alebo nejake tvrdsie, aby to pri nalozeni nakladu do kufru neslo na doraz . Mate nejake odporucania? vyrobcu...., ze vraj su nejake svedske spruziny co zdvihnu zad o cca 2-3 cm, ale nic som take nenasiel Vdaka za info. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 stačí jen hledat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...en%ED+n%E1pravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Ahoj, tak to som presiel, podlozky to nie je ono, ja potrebujem spruziny, aby uz mali tu pozadovanu vysku. Skusim pozriet, ake hmotnostne znacenie mam na svojich spruzinach a ci je nieco ot toho vyssie. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.