zdenouch Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Zdravím mám možnost koupit tuto sadu zámků. Poradí mi prosím někdo jestli bude pasovat na moji O1 r. v. 03/00. Na visačce je z jedné strany čárkový kód a pod ním číslo *0074201760R* a z druhé strany je v jednom řádku 42 a pod ním v druhém řádku 01760. Jiné číselné označení jsem nenašel. Jak je složitá výměna a co všechno je potřeba udělat? Poradí prosím někdo. Předem dík. Editováno: 3. Červen 2008, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Zdravímmám možnost koupit tuto sadu zámků. Poradí mi prosím někdo jestli bude pasovat na moji O1 r. v. 03/00. Na visačce je z jedné strany čárkový kód a pod ním číslo *0074201760R* a z druhé strany je v jednom řádku 42 a pod ním v druhém řádku 01760. Jiné číselné označení jsem nenašel. Jak je složitá výměna a co všechno je potřeba udělat? Poradí prosím někdo. Předem dík. Poradí někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 máš origo DO výměna je jednoduchá akorat aby to bylo stejný imo což asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 máš origo DO výměna je jednoduchá akorat aby to bylo stejný imo což asi nebude Origo dálku nemám. Imo si přehodím sám, ale jedná se mi o spínačku . Jak se vydělává? Bude to po přehození pracovat nebo je ještě potřeba nějaké nastavení WAGEM? Jsou ty spínačka všechny stejné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 vložky jsou stejný, pasujou, pokud přehodíš immo nic nemusíš kódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 vložky jsou stejný, pasujou, pokud přehodíš immo nic nemusíš kódovat Vášo dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Vášo dík za radu Budu jen předělávat spínačku a zámek v kufru. Jak tu spínačku vydělám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Budu jen předělávat spínačku a zámek v kufru. Jak tu spínačku vydělám? Už jsem to asi našel: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...VlozkyZamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Hojte, ako som uz niekde tu na fore pisal potreboval by som zohnat sadu zamkov (do spinacej skrinky + skrinka pred spolujazdcov min.) a k tomu vyskakovacie kluce. samozrejme ze nove.. pripadne ak to ten dotycny co to predava vie hned aj namontovat a spojazdnit.. piste.. ceny aj SZ.. dakujem mam octavku 1 rv 2003 .. original kluc len jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.