Publikováno Červen 2, 200817 r Zdravím mám možnost koupit tuto sadu zámků. Poradí mi prosím někdo jestli bude pasovat na moji O1 r. v. 03/00. Na visačce je z jedné strany čárkový kód a pod ním číslo *0074201760R* a z druhé strany je v jednom řádku 42 a pod ním v druhém řádku 01760. Jiné číselné označení jsem nenašel. Jak je složitá výměna a co všechno je potřeba udělat? Poradí prosím někdo. Předem dík. Upraveno Červen 3, 200817 r od zdenouch
Červen 3, 200817 r Autor Zdravímmám možnost koupit tuto sadu zámků. Poradí mi prosím někdo jestli bude pasovat na moji O1 r. v. 03/00. Na visačce je z jedné strany čárkový kód a pod ním číslo *0074201760R* a z druhé strany je v jednom řádku 42 a pod ním v druhém řádku 01760. Jiné číselné označení jsem nenašel. Jak je složitá výměna a co všechno je potřeba udělat? Poradí prosím někdo. Předem dík. Poradí někdo
Červen 3, 200817 r Autor máš origo DO výměna je jednoduchá akorat aby to bylo stejný imo což asi nebude Origo dálku nemám. Imo si přehodím sám, ale jedná se mi o spínačku . Jak se vydělává? Bude to po přehození pracovat nebo je ještě potřeba nějaké nastavení WAGEM? Jsou ty spínačka všechny stejné ?
Červen 3, 200817 r Autor vložky jsou stejný, pasujou, pokud přehodíš immo nic nemusíš kódovat Vášo dík za radu
Červen 3, 200817 r Autor Vášo dík za radu Budu jen předělávat spínačku a zámek v kufru. Jak tu spínačku vydělám?
Červen 3, 200817 r Autor Budu jen předělávat spínačku a zámek v kufru. Jak tu spínačku vydělám? Už jsem to asi našel: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...VlozkyZamku.htm
Červen 19, 201114 r Hojte, ako som uz niekde tu na fore pisal potreboval by som zohnat sadu zamkov (do spinacej skrinky + skrinka pred spolujazdcov min.) a k tomu vyskakovacie kluce. samozrejme ze nove.. pripadne ak to ten dotycny co to predava vie hned aj namontovat a spojazdnit.. piste.. ceny aj SZ.. dakujem mam octavku 1 rv 2003 .. original kluc len jeden
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.