Občas zasvieti diagnostika motoru - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Občas zasvieti diagnostika motoru

tami

Doporučené příspěvky

Vymenil som predkatalyzátorovú lambda sondu, zohnal som BOSCH novú aj s napichnutím na počítač a robotou mi to chlap urobil za 2800,-sk.Dobrá cena, ale po čase diagnostika motora začala svietiť znovu a to takých asi 20-30 km potom zase zhasne na čas a potom po čase zase svieti, lambda je dobrá nová, chalan mi vraví či mám nový akumulátor alebo starý, vravím mám nový a on že to môže robiť nejaké napetie z neho alebo čo. Neviete nahodou čo to je? Podotýkam že lambdu vypisovalo na počítači ako vadnú preto som ju menil. Ešte som počul takú vec čomu ani mo neverím že sa dá nejako vypojiť riadiaca jednotka a potom že je to o.k. lebo že ona si pamätá vadu ešte pred tým. neviem. Ak píšem zase o niečom čo tu je tak sorry ale nenašiel som nič.Poradťe, sere ma to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...