Publikováno Červen 4, 200817 r tak se přehrabuju ve starších fotkách a občas už skoro zamáčknu slzu když na ty časy vzpomenu :-) tak kdo pozná nějaká auta a členy :-)
Červen 4, 200817 r tak tohle bude zajímavý tééééma co to měl Olin za odhrnovačku? na tý 3. fotce to je kláca zamlada?
Červen 4, 200817 r pepe de luxe je jasnej kláca xichtící se olinovo ještě tuzing car taky tvoje stroj rovněž jasnej máca taky ještě s chromama na zrcátkách jedna z mnoha PTiCOvých fází rovněž Vidím správně Fišounovo Fabku? dál jsem mimo
Červen 4, 200817 r Autor ještě je tam pindovo dvoubarevna fabka, je tam zabicka v prvni fazy (kdopa pozná) je tma kolkan se zlutym RSem (ten u zse tu hooodne dlouho neukazal, cerna 1,8T (darce motoru smoulovi)
Červen 4, 200817 r Autor jeste casem neco vyhrabnu :-) klacovi se za to foto omlouvam ale ja na tu fotku proste vzdycky narazim :-)
Červen 4, 200817 r kam se vůbec poděl žlutej sedan? ještě prokukuje Fidelkovo stroj ještě s černejma nárazníkama
Červen 4, 200817 r jéé, mácovo 1. evoluce ta černá s WRC křídlem je s motorem 1,8T, že? a ta žlutá F vedle Pticovy Fábky je Chudej student s RS?
Červen 4, 200817 r Michal z Liberce a jeho 1,8 to byl mazec na letišti a žabička je ta příšerná modrá admiral???
Červen 4, 200817 r jooo, žlutej sedánek, na toho si pamatuju z Autosport a Tuningu... toho sem hrozně chtěl, ale bylo mi asi tak 17
Červen 4, 200817 r ty kraaavo to je jak u nas v hospode tema pamatujete, asi na treti strance sou husty retrofotky a jeste taky pindourova dvoubarevna fabka na vzduchaaaaaaci to byly casy
Červen 4, 200817 r jéé, mácovo 1. evoluce ta černá s WRC křídlem je s motorem 1,8T, že? a ta žlutá F vedle Pticovy Fábky je Chudej student s RS? e-e to měl chudej student ještě golfa červenýho a za takovej votuz kchár by ti dal do nosu
Červen 4, 200817 r to není votuz kchát je to s RS nárazníkama a ty kola sou právě malý, vypadá to na 15" a je to dost vysoko.. jen vím že měl žlutou RSku aspoň to psali v novým Autosportu, kde má Golfa IV
Červen 4, 200817 r Autor to není votuz kchát je to s RS nárazníkama a ty kola sou právě malý, vypadá to na 15" a je to dost vysoko.. jen vím že měl žlutou RSku aspoň to psali v novým Autosportu, kde má Golfa IV ne-e to je taky klokan pak koupil ty bily spidery
Červen 4, 200817 r Autor ty kraaavo to je jak u nas v hospode tema pamatujete, asi na treti strance sou husty retrofotky a jeste taky pindourova dvoubarevna fabka na vzduchaaaaaaci to byly casy pindovo fabka nebyla na vzduchaci :-)
Červen 4, 200817 r Pepovo fabie se mi vzdycky hrozne libila! Mel to super! Speedlajnista A cipak je todlenc? Takhle to auto nemelo chybu!! A todle uz ani nevim ci bylo... A jeste jednou 1.8T ve fabii
Červen 4, 200817 r A takhle hezke jsem mel jednu dobu v cervene fabii sedacky To bude neco pro P2M CHlupaty sedacky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.