P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 :-))a dva mafiáni :-) A za tebou koukám klácův bejvalej tříhrnek, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tady s megamrdovím martinovim tuningem (ještě snížená jen perkama) pak s mojim taháčem (a kousek olina) a poslední fáze před prodejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 měli jste to chlapci celkem slušně udělaný na to, že jste tenkrát byly začatečníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 měli jste to chlapci celkem slušně udělaný na to, že jste tenkrát byly začatečníci začátečníci s fabiema, vetšina znás už předtim něco zkurvila (já před fábkou rasil fačko, feldu kombi, tráboše kombi, golfa2, skodu 110 deluxe, a tři stodvacítky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 já jenom tátovo fávo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 kláca v tom jel ve velkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 taky je to profesionál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ještě jedna na sedumnáctkách.. kus klubu na cestě na sraz.. pan amogh.. jedna mimoňská.. combicommando na konci světa jedna z milovic.. akce1.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Kláca:Teda to jsi fakt jel ve velkým, docela si mi zamlouvají ty přední masky,co máte i teď na oktávkách, to je od koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ještě jedna na sedumnáctkách..kus klubu na cestě na sraz.. pan amogh.. jedna mimoňská.. combicommando na konci světa jedna z milovic.. No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět . A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! To by sis měl doma udělat pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 kláca v tom jel ve velkym to jo, pár aut to už odsralo po fábce to byla ještě octa kombi(ta už je v bazaru) a teď začínám zase golfa zwei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Kláca:Teda to jsi fakt jel ve velkým, docela si mi zamlouvají ty přední masky,co máte i teď na oktávkách, to je od koho? tak tenhle dotaz uz tu opravdu dlouho nebyl jenom napovim ze to je snad uplne prvni maska co se na oktu i fabku delala az pak byl nakej milotec Editováno: 19. Červen 2008, autor: P2M Už sem se nemohl dívat na ty starožitný :-) a :-/ smajlíky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Takže taky už seš externista? Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět . A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! To by sis měl doma udělat pořádek Sokolovská uhelná pane !!!! na mém autě vždy bylo "K" tj kraj karlovarský :-) most je sto kiláků víc na sever to je normální peto, všechny ženy se vždycky hrnuli k mojemu vozu :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak tam na dalekým severu mi to už splývá, to je skoro Petrohrad už To jo, tvé vozy byly vždy magnetem na ženy (občas i muže ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Takže taky už seš externista? Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? jak tak pozuruji,začínate se celkem rozrůstat,aby tady za chvilku vůbec někdo byl s Fabiema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak tam na dalekým severu mi to už splývá, to je skoro Petrohrad už To jo, tvé vozy byly vždy magnetem na ženy (občas i muže ) ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Standis: No situace začíná být vážná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-)) Nedovoluj si, nebo si tě tam na tom jihu v čakovicích podám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 P2M:z tý Vaší starý party určitě, už jich tady určitě moc není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 @p2M - jen prijed a budes mit logo fordu vobtisknuty na cele ani se nenadejes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 A za tebou koukám klácův bejvalej tříhrnek, co? teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to von cerveny a trivalec, to bude klaca :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak já bych neřekl, ti co zbyli, tu budou už asi furt, bo se do F tak vysypali, že už by to rozumně neprodali, druhá věc je, jak moc sem chodí (Fidelek např. moc ne) a jak o nich víš. Pak jsou i tací co léta dostávali na frak a tak si tu FRS prostě museli jednou pořídit i přesto, že Fabuli už měli ( Kožak třeba ) Ale třeba hodně lidí prostě přelezlo z F na jiný škodovky (Amogh, FruFru, PTiCA, kláca, koudy, Jirkaas atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 @p2M - jen prijed a budes mit logo fordu vobtisknuty na cele ani se nenadejes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to voncerveny a trivalec, to bude klaca :-) ach ty smajlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.